Noticies
II SIMPÒSIUM DE L’OLIVA ARBEQUINA
21 de novembre de les 16:45 a les 19:30 pel Canal de YouTube de l’Ajuntament d’Arbeca
El Simpòsium de l’Oliva Arbequina es celebra dins dels actes de la 37ª Fira de Santa Caterina d’Arbeca / 17ª Fira de l’Oliva Arbequina. El simpòsium va néixer amb el propòsit que, des d’Arbeca com a epicentre de la cultura de l'oli, ser un espai de transferència de coneixement entre diferents agents vinculats directament o indirecta al sector de l’oli d’oliva verge extra.
Enguany en aquest marc, el simposi tindrà com a eix la gastronomia saludable i l’oli d’oliva verge extra, amb la participació de reconeguts ponents de la restauració de l’àmbit nacional i estatal.
Ateses les actuals restriccions motivades per la Covid-19, l’edició serà virtual mitjançant el Canal de YouTube de l’Ajuntament d’Arbeca
Programa:
16:45h OBERTURA
Sergi Pelegrí, alcalde de l'Ajuntament d'Arbeca
Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida
17:00h TAULA RODONA OOVE I GASTRONOMIA SALUDABLE
Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia
Dani García Peinado, xef executiu del Gourmet de la Roja
Fina Puigdevall, cuinera i propietària del Restaurant Les Cols d'Olot
Vicent Guimerà, cuiner i propietari del Restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona
Moderació per Carme Gasull, periodista i comunicadora
18:20h SHOW COOKING VERGE EXTRA
Pablo Albuerne (@gipsychef), cuiner i propietari del Restaurant la Zorra de Sitges
Una recepta ràpida i "bestial" amb OOVE Arbequina
Ada Parellada, cuinera i propietària del Restaurant Semproniana de Barcelona
Una recepta sostenible amb OOVE Arbequina