AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 d'octubre de 2024

09/10/2024

L’Ajuntament informa que aquest cap de setmana se celebren les Jornades Europpes de Patrimoni. Dissabte i diumenge a les 11 del matí podreu gaudir de portes obertes al Molí de l'Argilés i visita guiada pel nucli antic. Places limitades, reserva trucant al 973160008 o al correu [email protected]

 

-----------------------------------------------

La Sala Abadia informa que diumenge 13 d'octubre a les 18h hi haurà sessió de cinema amb  "El teorema de Marguerite" d'Anna Novion. Entrada anticipada: 4/5€ Taquilla: 5/6€. Venda d'entrades anticipades dijous 10 d'octubre de 12 a 13h a l'ajuntament o al web: arbeca.koobin.cat.

------------------------------------------------

L'Ajuntament informa a tots els comerços locals que fins el dia 25 d'octubre poden sol·licitar  les inscripcions publicitàries del llibre de fira. També s'obren les inscripcions al mercat de fira, gratuïtes negocis locals fins el dia 13 de novembre. Ambdues es poden tramitar a l'Ajuntament o a la seu electrònica.

 

------------------------------------------------

L'Ajuntament informa que les bases del Concurs del disseny del cartell de fira 2024 ja estan disponibles al web arbeca.cat. Els treballs originals s’han de lliurar a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana o a la Biblioteca Municipal L’Atlàntida fins al 21 d’octubre de 2024.

CONSULTA LES BASES AQUÍ!

------------------------------------------------

La Parròquia Sant Jaume convoca una reunió divendres 11 d'octubre a les 19h a l'Abadia per tots els interessats en reprendre l'edició de la publicació "Aigua Viva". Tothom qui vulgui col·laborar o participar hi està convidat. 

 

------------------------------------------------

L'estanc d'Arbca comunica que a partir de dilluns 14 d'octubre, hi haurà en funcionament la màquina de Loteria Nacional. 

 

------------------------------------------------

Tothom que vulgui encomanar flors naturals per Tots Sants pot apuntar-se a la Botiga de Cal Martí, on trobareu un gran assortit de centres i rams de flors artificials. També fem saber que dissabte dia 12, "La Pilarica" tindrem obert tot el dia. Gràcies.

 

------------------------------------------------

Diari Segre informa als seus clients que poden comprar el diari de dilluns a dissabte al  supermercat Plusfresc del carrer la Bassa, 25 i els diumenges i festius al Café del Tit de l’Avinguda Portals, 1.