AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 d'agost de 2024

05/08/2024

La Comissió de Festes recorda que els dies 8, 9, 12 i 13d'agost - De 10h a 13h a l’Oficina atenció ciutadana podreu:

- Comprar els tiquets de la GUATLLADA DE FESTA MAJOR.Cal realitzar la inscripció de tota la taula a la vegada i anotar els entrepansde la taula (llonganissa, guatlla o formatge) El preu de l'entrepà es de 10€.Inclou entrepà + vi/aigua + cafè

 

- RECOLLIR les ENTRADES d’empadronats (aquells qui vaufer la sol·licitud)

També podreu recollir el llibret de Festa Major.

----------------------------------------

 

L'Ajuntament recorda que els dilluns a partir de les 10 de la nit fins a les 6 del matí NO es podrà estacionar al Carrer Lluís Millet per a facilitar la circulació del vehicle de recollida de residus.

 

----------------------------------------

L'Assemblea Nacional Catalana de les Terres de Lleida i Arbeca per la Independència convidem a tothom que vulgui venir a una trobada participativa, inclosa en la campanya REACTIVEM-NOS, que tindrà lloc demà dimarts 6 d'agost a les 7 de la tarda al Teatre l'Amistat de Mollerussa. 

 

L'acte serà oficiat per el President de l'ANC el Lluis Llach i per el Coordinador de mobilitzacions el Jordi Pessarrodona.

 

Ara més que mai cal estar preparats, REACTIVEM-NOS !!!

 

Us hi esperem a tothom !!!

 

----------------------------------------

 

A la Cuina del BonA t'oferim menjar casolà per emportarperquè gaudeixis dels nostres plats a casa teva. Cuinem plats de temporada ambproductes comprats a comerços locals. Elaborem a l'Obrador Espai del BonaPROFITament gestionat per la Bodega de les Borges Blanques, al carrer Vedruna 41.  Per fer comandes i informació, trucaal Telf. 611053157 (sol·licita apuntar-te al canal de difusió). Cuinem platsdiaris; visita el perfil de whatsapp i tria la teva opció, també el cap desetmana amb comanda prèvia del catàleg ➡️ https://lacuinadelbona.my.canva.site/plats-cap-de-setmana-tama-o-original,i per a decisions d'última hora sempre pots comptar amb Canalons i Croquetesmés els plats especials que publiquem cada dissabte al canal de difusió. Oferimmenús per a Festes Majors i Menors, https://lacuinadelbona.my.canva.site/men-s-per-a-grups,i sobretot ens agrada cuinar amb els ingredients dels nostres proveïdors méspropers; https://lacuinadelbona.my.canva.site/amb-qui-com-on-treballemSegueix-nos a Instagram Instagram.com/lacuinadelbonA