AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 d'octubre de 2024

04/10/2024

Diumenge, 6 d’octubre  a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "El mayordomo Inglés".
Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat

 ____________________________________

 

L’Associació Amics dels Vilars i l’Ajuntament d’Arbeca informen que aquest dissabte i diumenge es celebra a Vilars el 24è Cap de Setmana Ibèric, amb visites guiades gratuïtes per a tothom a partir de les 10 del matí.

El diumenge a les 11 hi haurà la presentació de l’exposició, situada allí mateix sobre: “L’aigua, un recurs vital en el passat i en el present”.

A les 12 hi haurà una sessió de vermut musical amb l’actuació del grup TAL KUAL.

Tots els actes són gratuïts. Us hi esperem! 

 ____________________________________

 

Vinya els Vilars informa que el pròxim diumenge 6 d’octubre es durà a terme la inauguració de l'exposició solidària 25 anys de veïnatge de l’ONG VEÏNS DEL MÓN SOLIDARIS. La inauguració tindrà lloc al celler Vinya els Vilars, a les 12:30h del migdia. 

Es tracta d’una exposició fotogràfica per transmetre tota la tasca solidària de l’ONG i els seus projectes. Veïns del Món Solidaris neix amb el propòsit de promoure els drets humans i la cultura de la pau, des de l’àmbit local.  Us hi esperem a totes i tots.

 

Diumenge 6 d’octubre

12:30 h.

Hi haurà vi, un petit piscolabis i molta solidaritat.


____________________________________

 

L'Agrupació Sardanista reprèn les seves activitats avui de 5:30 h. a 7 h. de la tarda a la sala del Centre Cultural.

És obert a tothom  que vulgui conèixer la història, els passos, els acabaments, comptar i repartir i alguna cosa més, de la nostra dansa, la Sardana.

Comencem avui.

Seràs benvingut/da.

----------------------------------------

 

Diari Segre informa als seus clients que poden comprar el diari de dilluns a dissabte al  supermercat Plusfresc del carrer la Bassa, 25 i els diumenges i festius al Café del Tit de l’Avinguda Portals, 1.