AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de setembre de 2024

30/09/2024

La Biblioteca informa que aquesta setmana només obrirà al públic demà dimarts dia 1 d'octubre en l'horari habitual. Disculpeu les molèsties.

-------------------------------------------

L'Ajuntament informa que la venda d'entrades anticipades per la sessió de cinema de diumenge, de la pel·lícula "Soy Nevenka", serà dijous, 3 d'octubre de 12h a 13h a les oficines d'atenció ciutadana. 

 

-------------------------------------------

L'Ajuntament informa que dimecres, 2 d'octubre, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament o trucant al 973160008  fins demà dimarts, 1 d'octubre a les 13 h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs dimarts al vespre-nit.

 

-------------------------------------------

L'EMPIC informa que tornen a començar les activitats per la gent gran.

Gimnàstica, Els dimarts a les 18h. Inici l'1 d'octubre

Memòria, Els dimecres a les 16h i les 17h. Inici el 2 d'octubre.

Noves tecnologies, Els dilluns a les 18h. Inici el 7 d'octubre

 

Les persones interessades es poden inscriure al Casal de la Gent Gran el primer dia del taller.

 

-------------------------------------------

 

La Federació d’Associacions de dones de les Garrigues i el SIAD, organitza un curs de relaxació i creixement personal en format online. És gratuït per les sòcies de l’Associació de dones i per les no sòcies 30€ de matrícula. Es farà dos dimarts al mes des del 15 d’octubre fina al 27 de maig. Inscripcions fins el 6 d’octubre enviant les vostres dades al correu: [email protected]. Places limitades.

-------------------------------------------

 

Des de l'EAP de Les Borges Blanques s'està organitzant un taller dirigit a cuidadors, ja siguin formals o informals, en què es tractarà la gestió de la sobrecàrrega i s'ensenyaran tècniques de transferències i canvis posicionals. Contacta amb el CAP per més informació i per inscripcions. Data màxima: 18 d'octubre.