AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 d'octubre de 2024

03/10/2024

Diumenge, 6 d’octubre  a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "El mayordomo Inglés" Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat

-------------------------------------------

L'Ajuntament informa que s'obren llistes per sondejar interessats en un nou curs gratuït de català per a persones migrants. Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb l'ajuntament al telèfon: 973 1600 08 o per correu electrònic: [email protected]

____________________________________

 

L'Ajuntament informa que es realitzaran cursos gratuïts per persones empadronades a Arbeca.

  •           ALFABETITZACIÓ DIGITAL (20 hores) Del 21 al 25 d’octubre - De 9:30h a les 13:30h. Contingut: Word, Excel, Internet. Requisit: disposar d’ordinador portàtil

 

  •           ECONOMIA VERDA (12 hores) 4,6 i 8 de novembre - De 10h a les 14h. Contingut: Introducció a l'Economia Verda , Canvi Climàtic i Economia, Empreses i Pràctiques Sostenibles.

 Inscripcions a les Oficines d’Atenció ciutadana i al telèfon 973160008

____________________________________

 

L’Associació Amics dels Vilars i l’Ajuntament d’Arbeca informen que aquest dissabte i diumenge es celebra a Vilars el 24è Cap de Setmana Ibèric, amb visites guiades gratuïtes per a tothom a partir de les 10 del matí.

El diumenge a les 11 hi haurà la presentació de l’exposició, situada allí mateix sobre: “L’aigua, un recurs vital en el passat i en el present”.

A les 12 hi haurà una sessió de vermut musical amb l’actuació del grup TAL KUAL.

Tots els actes són gratuïts. Us hi esperem! 

 

-------------------------------------------

 

La Federació d’Associacions de dones de les Garrigues i el SIAD, organitza un curs de relaxació i creixement personal en format online. És gratuït per les sòcies de l’Associació de dones i per les no sòcies 30€ de matrícula. Es farà dos dimarts al mes des del 15 d’octubre fins al 27 de maig. Inscripcions fins el 6 d’octubre enviant les vostres dades al correu: [email protected]. Places limitades.

---------------------------------------- 

L'Agrupació Sardanista reprèn les seves activitats demà divendres de 5:30 h. a 7 h. de la tarda a la sala del Centre Cultural.

És obert a tothom  que vulgui conèixer la història, els passos, els acabaments, comptar i repartir i alguna cosa més, de la nostra dansa, la Sardana.

Comencem el dia 4 d'octubre.

Seràs benvingut/da.

----------------------------------------

Es convoca a tots els nascuts l'any 1949 demà divendres, 4 d'octubre a les 21 h. al bar Nano's.

Us hi esperem.

----------------------------------------

 

Diari Segre informa als seus clients que poden comprar el diari de dilluns a dissabte al  supermercat Plusfresc del carrer la Bassa, 25 i els diumenges i festius al Café del Tit de l’Avinguda Portals, 1.