AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de setembre de 2024

03/09/2024

L’Ajuntament informa que, degut a la implantació del regadiu al terme municipal d’Arbeca procedent del Canal Segarra-Garrigues, s’està instal·lant moltes casetes de reg a les finques particulars. Es recorda que es tracta d’una obra que comporta la sol·licitud prèvia de llicència municipal d’obres, que determinarà els condicionants de la instal·lació i les distàncies entre finques veïnes i camins municipals.

La no obtenció de la llicència d’obres dona lloc a la tramitació d’un expedient de disciplina urbanística que pot comportar, en cas d’incompliment de les ordenances municipals, l’exigència de desplaçament de les casetes a les distàncies convenients.

____________________________________________________

L’Associació Amics de Vilars  us convida al Tastjazz que se celebrarà aquest dissabte dia 7 de setembre amb l’actuació de l’anomenada banda FREDY’S JAZZ BAND.

En funció de la climatologia és farà a Vilars  o a la Sala del Centre Cultural. A partir de les 20 hores s’obriran les portes, ja que hi haurà servei d’entrepans per qui vulgui sopar. El concert començarà a les 21,30 hores.

Es tastaran vins dels Cellers Vinya Vilars d’Arbeca i del Clos Peguera del Vilosell i també productes d’ARGAL.

Preu de l’entrada 15 euros.

 

Oportunament s’avisarà del lloc.