AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de maig de 2024

29/05/2024

L'Ajuntament informa que avui la deixalleria mòbil romandrà tancada, degut a què ja està al límit de la seva capacitat d'emmagatzematge.

_______________________________

L'Ajuntament informa que les oficines d'atenció al públic romandran tancades els dies 30 i 31 de maig amb motiu de la implantació de l'administració electrònica a l'ajuntament.

Restarà oberta l'atenció telefònica al telèfon 973160008. Per a qualsevol consulta o urgència podeu utilitzar les vies electròniques a través del correu [email protected] així com formalitzar instàncies a través de la seu electrònica.

_______________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que degut a la sessió de cloenda del club de lectura aquesta tarda romandrà tancada a la resta d’usuaris. Demà es reobrirà en l’horari habitual.
_______________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 1 de juny esdevindrà l’obertura de les piscines municipals, essent l'entrada gratuïta el dissabte 1 i diumenge, 2 de juny. 

L'horari de bany serà de 11:30 h. a 20 h.

A partir del dilluns, 3 de juny és obligatori adquirir l’abonament a les mateixes piscines i serà imprescindible portar una fotografia mida carnet al moment d'adquirir-lo.




______________________________

Portes obertes!

Fins al 21 de juny, obrim les portes per a tots els amants del futbol, des de 2006 fins a 2020. Si tens ganes de gaudir del joc i conèixer la nostra escola, aquest és el teu moment!

Tant si ets nen com nena, estàs convidat a formar part dels nostres entrenaments. Vine a experimentar l'esperit d'equip, la diversió i el creixement personal en un ambient d'aprenentatge únic.

Per assistir, només cal que ompliu el formulari al qual podeu accedir a través del link adjunt (JORNADES DE PORTES OBERTES 2024(google.com)

Recorda portar roba esportiva adequada i una ampolla d'aigua per mantenir-te hidratat durant la pràctica.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure el futbol amb passió i diversió. Us esperem al camp municipal de futbol Ramon Espasa!

Dies i horaris

_______________________________

Unió de Pagesos organitza un curs d’APLICADOR DE PRODUCTES FITOSANITARIS:

BIOCIDES (25h) a Ivars d’Urgell.
Aquest es durà a terme els dilluns, dimecres i dijous del 5 al 17 de juny en horari de tarda. El curs està finançat pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, i està homologat. 

Data límit d'inscripció: avui, 29 de maig de 2024.

Per a més informació podeu contactar amb Alba Gámez al 635827364 o [email protected]


_______________________________

Els Agents Rurals recorden que els permisos per a les cremes col·lectives de restes vegetals agrícoles finalitzen el divendres, 31 de maig. Es recorda que és prohibida, tot l'any i arreu, la crema de restes vegetals hortícoles, de la jardineria, de les restes forestals i els inorgànics (plàstics, pneumàtics, etc...). Els permisos per als focs d'esbarjo són autoritzables fins al 14 de juny.
________________________________

Presentació de l'Associació Garrigues Empresarial avui, 29 de maig a Arbeca a les 20 h. a la sala República i el 6 de juny a la Granadella.

_______________________________

S'informa que el divendres, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G. Tf. 900 833 999.