AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 d'agost de 2024

29/08/2024

L’Ajuntament informa que, degut a la implantació del regadiu al terme municipal d’Arbeca procedent del Canal Segarra-Garrigues, s’està instal·lant moltes casetes de reg a les finques particulars. Es recorda que es tracta d’una obra que comporta la sol·licitud prèvia de llicència municipal d’obres, que determinarà els condicionants de la instal·lació i les distàncies entre finques veïnes i camins municipals.

 

La no obtenció de la llicència d’obres dona lloc a la tramitació d’un expedient de disciplina urbanística que pot comportar, en cas d’incompliment de les ordenances municipals, l’exigència de desplaçament de les casetes a les distàncies convenients.

____________________________________________________

La junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis, que estiguin interessats en participar al berenar-sopar el dia 11 de setembre, que es podran apuntar avui dijous 29 d'agost de 6 a 7 de la tarda al mateix casal.

El preu és de 18 €.

 

Per més informació us podeu posar en contacte amb la Rosa al tf. 973 16 03 35.

____________________________________________________

La cafeteria Gabarra informa que demà divendres 30 d'agost, tornarem a obrir les nostres portes.

____________________________________________________

La Parròquia informa que el proper diumenge, 1 de setembre a les 12:45 h. a l'Església Sant Jaume esdevindrà un concert amb el Trio Blanc i Negre, antics escolans de Montserrat, grup vocal i instrumental amb música antiga, i d'obres de compositors com Pergolesi, Viadana, Bach o Mozart.

 

L'actuació és de taquilla inversa.


____________________________________________________

La quinta del 44 convoca una reunió a tots els veïns nascuts l'any 1.944. Serà el dijous, 5 de setembre a les 7 de la tarda al Casal de la Gent Gran.

 

No hi falteu!

____________________________________________________

El Consell Esportiu de les Garrigues anuncia que aquest proper dilluns 2 de setembre inicia la nova temporada del Racó de l’entrenament de Juneda. Instal·lació esportiva oberta a tothom destinada a mantenir i millorar la salut a través de sessions grupals com Pilates, Spinning, Sumba, Crosfit, entre d’altres, com també entrenaments individuals, amb professionals qualificats.

 

Més informació als telèfons 683424234 i 973142658, a la web www.celesgarrigues.cat i a l’instagram el_raco_entrenament_juneda