AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 de maig de 2024

28/05/2024

L'Ajuntament informa que avui i demà dimecres, 29 de maig hi ha servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari és:

Avui dimarts de 18 h. a 19:30 h.

Demà dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 18 h. a 20 h.

_______________________________

L'Ajuntament informa que les oficines d'atenció al públic romandran tancades demà dimecres, 29 de maig amb motiu de la implantació de l'administració electrònica a l'ajuntament. Restarà oberta l'atenció telefònica al telèfon 973160008. Per a qualsevol consulta o urgència podeu utilitzar les vies electròniques a través del correu [email protected] així com formalitzar instàncies a través de la seu electrònica.


_______________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 1 de juny esdevindrà l’obertura de les piscines municipals, essent l'entrada gratuïta el dissabte 1 i diumenge, 2 de juny. 

L'horari de bany serà de 11:30 h. a 20 h.

A partir del dilluns, 3 de juny és obligatori adquirir l’abonament a les mateixes piscines i serà imprescindible portar una fotografia mida carnet al moment d'adquirir-lo.




_______________________________

Pastisseria Gabarra informa que aquesta setmana, fins dissabte, 1 de juny romandrà tancada per vacances.

Disculpeu les molèsties.

_______________________________

Unió de Pagesos organitza un curs d’APLICADOR DE PRODUCTES FITOSANITARIS:

BIOCIDES (25h) a Ivars d’Urgell
Aquest es durà a terme els dilluns, dimecres i dijous del 5 al 17 de juny en horari de tarda. El curs està finançat pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, i està homologat. 

Data límit d'inscripció: demà dimecres, 29 de maig de 2024.

Per a més informació podeu contactar amb Alba Gámez al 635827364 o [email protected]

_______________________________

Els Agents Rurals recorden que els permisos per a les cremes col·lectives de restes vegetals agrícoles finalitzen el dia 31 de maig. Es recorda que és prohibida, tot l'any i arreu, la crema de restes vegetals hortícoles, de la jardineria, de les restes forestals i els inorgànics (plàstics, pneumàtics, etc...). Els permisos per als focs d'esbarjo són autoritzables fins al 14 de juny.
________________________________

Presentació de l'Associació Garrigues Empresarial demà dimecres, 29 de maig a Arbeca i el 6 de juny a la Granadella.

________________________________

S'informa que el divendres, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G. Tf. 900 833 999