AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 d'agost de 2024

28/08/2024

L'Ajuntament informa que avui la deixalleria mòbil romandrà tancada, degut a què ja està al límit de la seva capacitat d'emmagatzematge.

____________________________________________________

 

La junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis, que estiguin interessats en participar al berenar-sopar el dia 11 de setembre, que es podran apuntar avui i demà dijous 29 d'agost de 6 a 7 de la tarda al mateix casal.

El preu és de 18 €.

 

Per més informació us podeu posar en contacte amb la Rosa al tf. 973 16 03 35.

____________________________________________________

 

La Parròquia informa que el proper diumenge, 1 de setembre a les 12:45 h. a l'Església Sant Jaume esdevindrà un concert amb el Trio Blanc i Negre, antics escolans de Montserrat, grup vocal i instrumental amb música antiga, i d'obres de compositors com Pergolesi, Viadana, Bach o Mozart.

 

L'actuació és de taquilla inversa.

____________________________________________________

 

Des d'Arbeca per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana us informem que ja es poden adquirir les samarretes d'enguany a la Floristeria Gineste's i al Pa de Pessic, en horaris comercials.

També us informem que la manifestació de la Diada del 11 de setembre tindrà lloc a l'avinguda Rambla d'Aragó de Lleida a les quatre de la tarda i a la qual us agrairíem la vostra participació.

Entre tots fem més curt el camí !!!