AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 d'agost de 2024

23/08/2024

L'Ajuntament informa que a partir del mes de setembre s'iniciarà un programa de formació i orientació laboral del Servei d'Ocupació de Catalunya a Arbeca. Si ets dona, estàs empadronada a Arbeca i estàs buscant feina, de ben segur que t'interessa!

No t'ho pensis més i contacta'ns.

____________________________________________________

 

L’Ajuntament informa que dimarts 27 i dimecres 28 d'agost hi haurà servei de deixalleria mòbil a l’encreuament d’Av. Verge de Montserrat amb c/del Pou. L’horari serà:

Dimarts: De 9h a 13h i de 18h a 20h.

Dimecres: De 10h a 13h i de 18h a 20h.

____________________________________________________

 

Vinya els Vilars informa que el pròxim dissabte dia 24 d'agost se celebrarà el concert de cloenda del festival  Garrigues GuitarFest.

Aquest any gaudirem del grup Pacífico Sur Trio, una fusió de música llatinoamericana que combina obres originals amb populars del jazz.

El concert tindrà lloc al celler Vinya els Vilars, a les 22:00 h. Obertura de portes a les 21:00 h. amb visita al celler i copa de vi.

Us esperem a totes i tots.

 

Dissabte, 24 d'agost a les 22:00 h.

____________________________________________________

 

Des d'Arbeca per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana us informem que ja es poden adquirir les samarretes d'enguany a la Floristeria Gineste's i al Pa de Pessic, en horaris comercials.

També us informem que la manifestació de la Diada del 11 de setembre tindrà lloc a l'avinguda Rambla d'Aragó de Lleida a les quatre de la tarda i a la qual us agrairíem la vostra participació.

Entre tots fem més curt el camí !!!

____________________________________________________

Qui hagi agafat una prestatgeria de fusta del davant de la vivenda situada al carrer Magí Morera, 11, que la torni al seu lloc, ja que li fa molta falta al seu propietari.

Gràcies.