AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de maig de 2024

22/05/2024

La Biblioteca l’Atlàntida informa que aquesta setmana romandrà tancada.

Disculpeu les molèsties. 

_______________________________

L'Ajuntament informa que les oficines d'atenció al públic romandran tancades els dies 28 i 29 de maig amb motiu de la implantació de l'administració electrònica a l'ajuntament. Restarà oberta l'atenció telefònica al telèfon 973160008. Per a qualsevol consulta o urgència podeu utilitzar les vies electròniques a través del correu [email protected] així com formalitzar instàncies a través de la seu electrònica.


_______________________________

Els Agents Rurals recorden que els permisos per a les cremes col·lectives de restes vegetals agrícoles finalitzen el dia 31 de maig. Es recorda que és prohibida, tot l'any i arreu, la crema de restes vegetals hortícoles, de la jardineria, de les restes forestals i els inorgànics (plàstics, pneumàtics, etc...). Els permisos per als focs d'esbarjo són autoritzables fins al 14 de juny.
_______________________________

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Esportiu de Les Garrigues fan saber que s’ha obert el període d’inscripcions al Casal d’Estiu 2024. Per a més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

_______________________________

El grup de Colònies d’Arbeca informa que segueix obert el període per inscripcions a les Colònies d’Estiu d’enguany a Hostalets de Balenyà del 19 al 28 de juliol de 2024. Per més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

________________________________

Avui a les 18:30 h. al Casal de la Gent Gran, us convidem a assistir a la representació de l’obra ‘Son rie, siempre’ a càrrec de Miguel Espejo, aquest esdeveniment forma part de la campanya ’Un avi, un somriure’ organitzada per ‘Comedia en Acción’ i ‘Divino Shine’. Entrada lliure i gratuïta.


________________________________

Com cada últim diumenge de maig, arriba la Marxa Ecològica i per la Pau! Una marxa familiar en bicicleta entre Belianes, Bellpuig, Vilanova, Arbeca i Belianes per reivindicar un món en pau i sostenible! A les 8 solen sortir els més matiners des de la Plaça Lluís Companys per arribar a les 9 al Portal de Belianes i començar tots junts! I si ens vols venir a rebre, també serem a la Plaça Lluís Companys a les 12 amb fruits secs i beure gentilesa de l’Ajuntament d’Arbeca!

Anima't i vine a la marxa més marxosa de totes les marxes que es fan i es desfan!

________________________________

Presentació de l'Associació Garrigues Empresarial demà, 23 de maig a Les Borges Blanques, el 29 de maig a Arbeca i el 6 de juny a la Granadella.

________________________________

S'informa que el divendres, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G.