AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 d'agost de 2024

22/08/2024

L'Ajuntament informa que a partir del mes de setembre s'iniciarà un programa de formació i orientació laboral del Servei d'Ocupació de Catalunya a Arbeca. Si ets dona, estàs empadronada a Arbeca i estàs buscant feina, de ben segur que t'interessa!

No t'ho pensis més i contacta'ns.

____________________________________________________

 

Vinya els Vilars informa que el pròxim dissabte dia 24 d'agost se celebrarà el concert de cloenda del festival  Garrigues GuitarFest.

Aquest any gaudirem del grup Pacífico Sur Trio, una fusió de música llatinoamericana que combina obres originals amb populars del jazz.

El concert tindrà lloc al celler Vinya els Vilars, a les 22:00 h. Obertura de portes a les 21:00 h. amb visita al celler i copa de vi.

Us esperem a totes i tots.

 

Dissabte, 24 d'agost a les 22:00 h.

____________________________________________________

 

La Cooperativa Arbequina us proposem un pla amb dues activitats que estem segurs que us encantaran, el diumenge 25 d'agost a partir de les 11 h., a la sala Martinell es realitzarà un tast guiat dels nostres olis i un taller d'autocura conscient a càrrec de la partner de Ringana, Laia Sans.

 

Les dues activitats són gratuïtes.

 

Ja us podeu apuntar trucant-nos al 973 160 182, enviant un correu a [email protected] o omplint el formulari que trobaràs a l'apartat d'activitats a www.arbequina.coop

____________________________________________________

 

Des d'Arbeca per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana us informem que ja es poden adquirir les samarretes d'enguany a la Floristeria Gineste's i al Pa de Pessic, en horaris comercials.

També us informem que la manifestació de la Diada del 11 de setembre tindrà lloc a l'avinguda Rambla d'Aragó de Lleida a les quatre de la tarda i a la qual us agrairíem la vostra participació.

Entre tots fem més curt el camí !!!