AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de maig de 2024

21/05/2024

La Biblioteca l’Atlàntida informa que avui dia 21 de maig a les 17h., tindrà lloc l’Hora del conte: “La goteta” en el marc de la XL Marxa Ecològica per la Pau de Belianes.

Descobrirem un álbum il·lustrat que ens fa viatjar damunt d’una gota d’aigua i després construirem el nostre llibre col·lectiu.


_______________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que aquesta setmana només obrirà avui a la tarda.

Disculpeu les molèsties. 

_______________________________

 

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Esportiu de Les Garrigues fan saber que s’ha obert el període d’inscripcions al Casal d’Estiu 2024. Per a més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

_______________________________

 

El grup de Colònies d’Arbeca informa que segueix obert el període per inscripcions a les Colònies d’Estiu d’enguany a Hostalets de Balenyà del 19 al 28 de juliol de 2024. Per més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

________________________________

 

L'Escola de Música informa que avui a les 16:45 h. hi torna a haver classes pels assistents del casal d'avis.

________________________________

 

Demà dimecres, 22 de maig a les 18:30 h. al Casal de la Gent Gran, us convidem a assistir a la representació de l’obra ‘Son rie, siempre’ a càrrec de Miguel Espejo, aquest esdeveniment forma part de la campanya ’Un avi, un somriure’ organitzada per ‘Comedia en Acción’ i ‘Divino Shine’. Entrada lliure i gratuïta.


________________________________

 

Com cada últim diumenge de maig, arriba la Marxa Ecològica i per la Pau! Una marxa familiar en bicicleta entre Belianes, Bellpuig, Vilanova, Arbeca i Belianes per reivindicar un món en pau i sostenible! A les 8 solen sortir els més matiners des de la Plaça Lluís Companys per arribar a les 9 al Portal de Belianes i començar tots junts! I si ens vols venir a rebre, també serem a la Plaça Lluís Companys a les 12 amb fruits secs i beure gentilesa de l’Ajuntament d’Arbeca!

Anima't i vine a la marxa més marxosa de totes les marxes que es fan i es desfan!

________________________________

 

Presentació de l'Associació Garrigues Empresarial el 23 de maig a Les Borges Blanques, el 29 de maig a Arbeca i el 6 de juny a la Granadella.