AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 2 de setembre de 2024

02/09/2024

L'Ajuntament recorda que els dilluns a partir de les 10 de la nit fins a les 6 del matí NO es podrà estacionar al Carrer Lluís Millet per a facilitar la circulació del vehicle de recollida de residus.

____________________________________________________

 

L’Ajuntament informa que, degut a la implantació del regadiu al terme municipal d’Arbeca procedent del Canal Segarra-Garrigues, s’està instal·lant moltes casetes de reg a les finques particulars. Es recorda que es tracta d’una obra que comporta la sol·licitud prèvia de llicència municipal d’obres, que determinarà els condicionants de la instal·lació i les distàncies entre finques veïnes i camins municipals.

 

La no obtenció de la llicència d’obres dona lloc a la tramitació d’un expedient de disciplina urbanística que pot comportar, en cas d’incompliment de les ordenances municipals, l’exigència de desplaçament de les casetes a les distàncies convenients.

____________________________________________________

 

L'Ajuntament recorda que dimecres, 4 de setembre, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament o trucant al 973160008  fins demà a les 13 h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs demà dimarts al vespre-nit.

____________________________________________________

L'Ajuntament informa que divendres, 6 de setembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, 4 de setembre a les 12:00 h.