AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 2 de maig de 2024

02/05/2024

L'Ajuntament informa que per problemes tècnics no estarà en funcionament el servei de megafonia i la ràdio municipal fins a nou avís.
Podeu trobar el pregó publicat cada dia als següents llocs:
- Consultori mèdic.
- Casal d'avis.
- l'Abadia.
- Av. dels Portals (tauler d'anuncis).
- Oficina d'Atenció Ciutadana.
- Edifici Republicà.

Disculpeu les molèsties.
__________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues fan saber que s’ha posat en marxa una nova fase del sistema porta a porta de recollida de residus domèstics a Arbeca amb la posada en funcionament de l’àrea d’emergència definitiva.

A partir del 8 de maig, aquesta àrea d’emergència, on hi ha contenidors per a les diferents fraccions i on es poden dipositar els residus en casos excepcionals (per exemple, si una persona marxa de viatge o quan es produeix una generació de residus més alta de l’habitual), quedarà tancada i caldrà identificar-se per poder-hi accedir.

Per a fer-ho, els veïns i veïnes disposaran d’una targeta d’obertura gratuïta i personalitzada per a cada habitatge familiar.

Lliurament de les targetes d’obertura: 

Lloc: Sala del Centro.

Dies i horaris:

  • Avui, 2 de maig: Matí fins les 14 h. i tarda de 16 a 19 h.
  • Dilluns, 6 de maig: Matí de 8 a 14 h.

 

Per a recollir la targeta caldrà identificar-se o portar un rebut domiciliat de llum, aigua o escombraries.

Juntament amb el lliurament de la targeta a cada família i fins a exhaurir les existències, es farà entrega d’un paquet de bosses per a fracció orgànica i un embut per la recollida dels olis domèstics.

Les persones amb segona residència a Arbeca i que no puguin venir a recollir la targeta presencialment els dies de lliurament, podran sol·licitar-la contactant amb el Consell Comarcal de Les Garrigues, per telèfon al 973 140 995 de 9 a 14 h., de dilluns a divendres o bé per correu electrònic a [email protected]



__________________________________________

L'Ajuntament informa que el dimecres, 8 de maig, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.
__________________________________________

Nano's bar informa que diumenge dia 5 de maig, es vendran pollastres a l'ast i altres plats preparats, tapes, begudes i pa del dia. Gaudeix del teu menjar trucant amb antelació al 973149077. Servei de menjar per emportar, els diumenges pollastres a l'ast, i altres plats preparats, tapes, begudes i pa del dia.

__________________________________________


__________________________________________