AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 d'octubre de 2024

16/10/2024

La Sala Abadia informa que diumenge 20 d'octubre a les18h hi haurà sessió de cinema amb  "PÁJAROS". Entrada anticipada: 3/4,5€ Taquilla: 4/5,5€. Venda d'entrades anticipades dijous17 d'octubre de 12 a 13h a l'ajuntament o al web: arbeca.koobin.cat.

------------------------------------------------

La Biblioteca l’Atlàntida us convida, aquesta tarda a les 17.30h, a l'HORA DEL CONTE “Afectivament responsables! a càrrec de la contacontes Laberta Depoblet. Us hi esperem!

-----------------------------------------------

L'Ajuntament informa que queden places pel curs gratuïtd'alfabetització digital, que es durà a terme els dies 29, 30, 31 d'octubre i 5i 7 de novembre de les 9:30 a les 13:30h. a la Sala República. Si esteu interessats us podeu apuntar presencialment a l’Ajuntament o trucant al973160008.

-------------------------------------------

L'EQUIP MÈDIC DEL CONSULTORI COMUNICA A LA POBLACIÓ MAJORDE 65 ANYS, I PACIENTS AMB PATOLOGIES DE RISC, QUE JA PODEN APUNTAR-SE PER AVACUNAR-SE PER LA GRIP I EL COVID, TRUCANT AL 973160 375 O PRESENCIALMENT ALMATEIX CONSULTORI.

-------------------------------------------

La cooperativa Arbequina Us informa que l'horari per entrar ametlles serà dimarts i dijous de 8 a 10 fins a inici campanya olives, han de ser seques i esquetllades. Despres de la campanya olives tornarema entrar ametlles.

El magatzem de fitos obrirà a partir d'avui en horarimati i tarda i dissabtes als matins.

-------------------------------------------

La quinta del 2007 informa que a partir d'aquesta tarda i fins el dia 31 d'octubre a l'Avinguda dels portals hi haurà venda de castanyes.

-------------------------------------------

Tothom que vulgui encomanar flors naturals per Tots Sants que passi a apuntar-se per la Botiga de Cal Martí. També hi trobareu centres i rams de flors no naturals. Gràcies

 -------------------------------------------

Repunt's 54 , informa que estarà tancat el  dissabte dia 19 i dilluns dia 21 

Us recordem que fem petits canvis a la nostra merceria i tenim descomptes enalguns generos. Alhora que amplien teles i altres complements. Continuarem amb roba interior i com fins ara merceria, al igual que amb el nostre servei d'arrenjaments i petits repunts.

Gràcies per la vostra confiança