AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 d'octubre de 2024

01/10/2024

Diumenge, 6 d’octubre  a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "El mayordomo Inglés" Venda d'entrades aticipades a arbeca.koobin.cat o presencialment, dijous de 12h a 13h a les oficines d'atenció ciutadana. 

 ____________________________________

L'Ajuntament informa que s'obren llistes per sondejar interessats en un nou curs gratuït de català per a persones migrants. Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb l'ajuntament al telèfon: 973 1600 08 o per correu electrònic: [email protected]

____________________________________

 

L'Ajuntament informa que es realitzaran cursos gratuïts per persones empadronades a Arbeca.

  •           ALFABETITZACIÓ DIGITAL (20 hores) Del 21 al 25 d’octubre - De 9:30h a les 13:30h. Contingut: Word, Excel, Internet. Requisit: disposar d’ordinador portátil

 

  •           ECONOMIA VERDA (12 hores) 4,6 i 8 de novembre - De 10h a les 14h. Contingut: Introducció a l'Economia Verda , Canvi Climàtic i Economia, Empreses i Pràctiques Sostenibles.

 Inscripcions a les Oficines d’Atenció ciutadana i al telèfon 973160008

____________________________________

L’Associació Amics dels Vilars i l’Ajuntament d’Arbeca informen que aquest dissabte i diumenge es celebra a Vilars el 24è Cap de Setmana Ibèric, amb visites guiades gratuïtes per a tothom a partir de les 10 del matí.

El diumenge a les 11 hi haurà la presentació de l’exposició, situada allí mateix sobre: “L’aigua,un recurs vital en el passat i en el present”.

A partir d’aquesta hora hi haurà un FIRATAST on es podran degustar productes locals i ales 12 hi haurà una sessió de vermut musical amb l’actuació del grup TAL KUAL.

Tots els actessón gratuïts. Us hi esperem! 

 ____________________________________

 

Vinya els Vilars informa que el pròxim diumenge 6 d’octubre es durà a terme la inauguració de l'exposició solidària 25 anys de veïnatge de l’ONG VEÏNS DEL MÓN SOLIDARIS. La inauguració tindrà lloc al celler Vinya els Vilars, a les 12:30h del migdia. 

Es tracta d’una exposició fotogràfica per transmetre tota la tasca solidària de l’ONG i els seus projectes. Veïns del Món Solidaris neix amb el propòsit de promoure els drets humans i la cultura de la pau, des de l’àmbit local.  Us hi esperem a totes i tots.

 

Diumenge 6 d’octubre

12:30h

Hi haurà vi, un petit piscolabis i molta solidaritat.