AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Actes Primavera Cultural. 8è Memorial Mossèn Anton Brú

30/04/2024

* Dimecres, 1 de maig de 2024, durant tot el matí podreu visitar l'exposició "Déu ens agafi confessats 0.1" de l'artista arbequí Robert Roset Mateu a La Capella.


* Diumenge, 5 de maig de 2024, de 10:30 h. a 13:30 h. a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca, visita interactiva amb tallers d'escriptura i jocs.

Hi haurà tres torns de visites guiades a la Fortalesa (a les 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h) on es farà un tour pel jaciment amb una arqueòloga professional que explicarà el poblat desde la perspectiva dels habitants dels Vilars, per veure com cada espai del jaciment respon a necessitats concretes dels seus pobladors.


Durant tot el matí es realitzaran tallers d'escriptura ibèrica on els visitants podran elaborar un record de la jornada en forma de dau o de tortera amb una inscripció, emprant l'alfabet ibèric.

També es faran tallers basats en el joc, on ens aproparem a la societat ibèrica: qui eren i com vivien els habitants d'una comunitat com els Vilars.

Entrades disponibles a: www.arbeca.koobin.cat

Organitza: Ajuntament d'Arbeca, Iltirta Arqueologia i Grup d'Investigació Prehistòrica (UdL).

 


* Diumenge, 5 de maig de 2024, a les 18 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Sala de profesores".



Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat i a l'oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament, dijous 2 de maig de 12 a 13h. o bé a taquilla el dia de l'esdeveniment.

Sinopsi: Carla Nowak, una idealista professora de matemàtiques i esports, comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l'escola i se sospita d'un dels seus alumnes, decideix arribar al fons de l'assumpte pel seu compte. Carla intenta mediar entre pares indignats, col·legues obstinats i estudiants agressius, però s'enfronta a les implacables estructures del sistema escolar.
Any: 2023
Durada: 99 min.
País: Alemanya