Ajuntament d'Arbeca
30 de setembre de 2020
max: 24°C
min: 9°C


Festes i tradicions mida del text -a +a

Festa Major

Amb la col.laboració i participació de tots els veïns de la vila, Arbeca gaudeix en aquests moments d'una de les festes majors més importants i conegudes a nivell de Lleida.

Es realitza en la primera quinzena d'agost, i l'atractiu fonamental és centra en la realització de molts actes públics a l'aire lliure. Les activitats principals d'aquestes festes obren un ventall d'opcions com: cercaviles, actuacions de diables, activitats esportives, exposicions, pregó de festes, concerts de rock i balls de tarda i nit amb orquestes punteres, concerts de rock amb els millors grups del moment, banys d'escuma, ginkames (l'Arbequí de ferro), titelles, la guatllada de fi de festa i moltes actuacions que originen uns dies de diversió i esbarjo prou necessaris.

Cal remarcar finalment que aquestes festes han assolit un prestigi important principalment per la utilització de l'espai lliure i entorn del Col.legi Públic (antic castell d'Arbeca), ja que el contrast d'un calurós dia d'agost es veu refrescat per la marinada. Aquesta sensació és única i s'aconsegueix gràcies al marc incomparable que presenta aquesta ubicació.Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits