AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 d'abril de 2024

26/04/2024

L'Ajuntament informa que per problemes tècnics no estarà en funcionament el servei de megafonia i la ràdio municipal fins a nou avís.
Podeu trobar el pregó publicat cada dia als següents llocs:
- Consultori mèdic.
- Casal d'avis.
- l'Abadia.
- Av. dels Portals (tauler d'anuncis).
- Oficina d'Atenció Ciutadana.
- Edifici Republicà.

Disculpeu les molèsties.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 4 de maig es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimarts, 30 d'abril a les 12:00 h.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que està obert el període de consulta i d'al·legacions sobre el cens electoral per a les properes eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny. Qui vulgui consultar-lo, pot passar per les oficines municipals en horari d'atenció al públic fins el proper dilluns, 29 d'abril.

__________________________________________

La Comissió de Festes comunica que fins al 29 d'abril, a l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana (de 10 h. a 13 h.), i el dia 29 d'abril de 18 h. a 20 h. a la biblioteca l'Atlàntida, es poden passar a comprar els tiquets de la cassola de tros per l'1 de Maig a la Capella.


El preu del tiquet serà de 11,50 € i de 14,50 € en cas de cassola + bol ceràmic.

També us podreu apuntar per sol·licitar taula.

Podeu omplir el següent formulari per sol·licitar espai per fer la vostra cassola, per una millor gestió, és obligatori apuntar-se.
https://docs.google.com/forms/d/1LAO6C2eIzi-zNTKC8hRtQCFdRZmEwRYGOleHSVKPyyk/edit?usp=drivesdk


__________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues fan saber que s’ha posat en marxa una nova fase del sistema porta a porta de recollida de residus domèstics a Arbeca amb la posada en funcionament de l’àrea d’emergència definitiva.

A partir del 8 de maig, aquesta àrea d’emergència, on hi ha contenidors per a les diferents fraccions i on es poden dipositar els residus en casos excepcionals (per exemple, si una persona marxa de viatge o quan es produeix una generació de residus més alta de l’habitual), quedarà tancada i caldrà identificar-se per poder-hi accedir.

Per a fer-ho,els veïns i veïnes disposaran d’una targeta d’obertura gratuïta i personalitzada per a cada habitatge familiar.

Lliurament de les targetes d’obertura: 

Lloc: Sala del Centro.

Dies i horaris:

  • Dijous 2 de maig: Matí de 10 a 14 h. i tarda de 16 a 19 h.
  • Dilluns 6 de maig: Matí de 8 a 14 h.

 

Per a recollir la targeta caldrà identificar-se o portar un rebut domiciliat de llum, aigua o escombraries.

Juntament amb el lliurament de la targeta a cada família i fins a exhaurir les existències, es farà entrega d’un paquet de bosses per a fracció orgànica i un embut per la recollida dels olis domèstics.

Les persones amb segona residència a Arbeca i que no puguin venir a recollir la targeta presencialment els dies de lliurament, podran sol·licitar-la contactant amb el Consell Comarcal de Les Garrigues, per telèfon al 973 140 995 de 9 a 14 h., de dilluns a divendres o bé per correu electrònic a [email protected]

__________________________________________

El celler del portal informa que, després de 36 anys al vostre servei, l'establiment tancarà les portes per jubilació el proper 30 d'abril. Per aquest motiu, des d'ara fins al tancament, trobareu tots els productes en oferta per liquidació. Aprofitem per agrair als nostres clients la confiança dipositada durant tots aquests anys.

__________________________________________

OPERARI/A ESPECIALISTA MANTENIMENT

 

Aigües del Segarra Garrigues SA , empresa encarregada de l’explotació del sistema de regadiu Segarra- Garrigues, precisa incorporar un/a Operari/a de manteniment per la zona centre.

Lloc de treball : Albages, Castelldans, Les Borges Blanques, Arbeca.

 

Funcions principals:

Sota supervisió de l’encarregat de zona, farà els següents treballs:

Reparació i muntatge de canonades de PE i PVC.

Reparació i muntatge de canonades de PRFV tant mecànicament com amb soldadures químiques.

Reparació i muntatge de valvuleria, hidrants i altres elements hidràulics.

Manteniment en general de totes les instal·lacions, això inclou el manteniment mecànic, elèctric, paleteria i jardineria ( incloent també l’ús de productes fitosanitaris).

Realitzar lectures manuals de comptadors.

 

Requisits:

Preferentment titulació de FP o grau mig de manteniments instal·lacions.

Es valoraran altres candidatures amb experiència.

 

S’ofereix:

Lloc de treball estable

Vehicle d’empresa

Formació a càrrec de l’empresa

 

Sou a convenir.

Els interessats podeu enviar CV a [email protected]
__________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.