Ajuntament d'Arbeca
30 de setembre de 2020
max: 24°C
min: 9°C


Recorreguts turístics mida del text -a +a

La ruta de l'Oli

Aquesta ruta no es segueix tant sols pel terme d'Arbeca, inclou pobles de les Garrigues i de l'Urgell, pobles productors d'olives Arbequines i del millor oli del món.

Llegiu més

La ruta de l'aigua

Per a seguir-la caldrà que ens submergim al túnel del temps i ens situem en l'Arbeca del segle XVIII i fins a mitjans del segle XIX, abans de la construcció i posterior en marxa del Canal d'Urgell.

Llegiu més

Les pedreres i els masos del terme

Antigament, la gent dels pobles de la rodalia, de les terres de l'Urgell i del Pla, quan volien significar que en un lloc determinat hi havia una quantitat enorme de pedra deien: "No hi ha tanta pedra a les pedreres d'Arbeca ! ".

Llegiu més

Les carrerades i el seu entorn

Aquesta ruta ens porta a recórrer alguns trams de les antigues carrerades, les quals tingueren molta importància a partir de l'alta edat mitjana fins aproximadament a la meitat del segle passat.

Llegiu més

Les creus del terme d'Arbeca

En molts pobles de les nostres terres i també de la resta de Catalunya, Espanya i inclús en molts indrets de França i Irlanda, és molt freqüent de trobar-se amb una creu de pedra o de ferro a l'entrada o sortida d'un poble o un encreuament de camins.

Llegiu més

Els Vilars i Espai Macià

Una combinació de pre-història i història contemporània.
Els Vilars, poblat ibèric situat a la població d'Arbeca i Espai Macià, situat a la població de Borges Blanques.
Per amés informació podeu consultar l'oficina de turisme d'Arbeca 973160182 o bé l'espai Macià 973140874 o Paquets turístic

Llegiu mésAjuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits