Ajuntament d'Arbeca
22 d'octubre de 2020
max: 24°C
min: 13°C


La Borrassa mida del text -a +a


Es tracta d’una publicació que neix amb la voluntat de ser, sobretot, un mitjà de comunicació sobre el poble i per la gent del poble. La Borrassa és una revista escrita en llengua catalana que sortirà publicada cada tres mesos.

L’Ajuntament d’Arbeca s’encarrega –directament i a través de subvencions i publicitat- de finançar els costos de la publicació i d’aportar el material necessari per elaborar-la. Ara bé, el contingut de La Borrassa el decideix i el treballa íntegrament el Consell de Redacció que han creat un grup de persones d’Arbeca aportant el seu temps i la seva tasca de forma voluntària. Amb això volem dir que a través de La Borrassa us oferirem uns continguts totalment lliures, escollits segons el criteri –el més objectiu possible- dels membres del Consell de Redacció.

La Borrassa us aportarà notícies sobre Arbeca que són més difícils de trobar en altres mitjans de comunicació d’un abast territorial i d’un ressò mediàtic més gran, com poden ser diaris, ràdios o cadenes televisives, ja que potser la majoria de notícies que es produeixen al poble no són d’interès general, però sí que ho poden ser pels veïns i veïnes del municipi.

Però La Borrassa vol ser més que un noticiari, perquè està concebuda com una revista. Per tant, hi trobareu unes seccions fixes que a cada número us aportaran una entrevista, un reportatge, un trocet de la nostra història o cultura popular i una recepta de cuina autòctona. Procurarem que els temes siguin variats a cada número i qui sap si algun de vosaltres serà el protagonista d’alguna de les nostres pàgines algun dia, o ho serà un amic o conegut, o trobareu alguna referència al vostre carrer, a la vostra casa o a la vostra professió. La Borrassa buscarà el vincle arbequí en totes les seves seccions perquè la sentiu propera, l’estimeu i us la feu vostra.

La nostra voluntat és oferir informació, fomentar la lectura i si pot ser el diàleg, comentant-la a casa, entretenir i agradar. És molt probable que trobeu algunes mancances o defectes però creiem i estem convençuts que amb el temps millorarem.

Cal que tingueu present que La Borrassa està oberta a tot tipus de propostes, suggeriments i col·laboracions de totes les persones que creguin que hi poden fer la seva aportació. Només cal que ens les feu arribar al Consell de Redacció.

Esperem que la disfruteu.

Coordinadora executiva:

Berta Esqué Moyà

Consell de redacció: Imma Capell Coma, Alba Elías Ribera, Olga Roset Moyà, Sergi Pelegrí Perera, Antoni-Martí Sans Vergés, Santi Sans Mir.
Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits