AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de març de 2024

07/03/2024

L'Ajuntament informa a totes les persones afectades per la concentració parcel·lària, que hagin rebut la carta del Departament per recollir les escriptures pertinents, que poden trucar al telèfon 973160008 de l'Ajuntament per demanar hora per poder-la recollir.

______________________________________

L'Ajuntament recorda que el dimecres, 13 de març, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

______________________________________

Actes Primavera Cultural 2024
8è Memorial Mossèn Anton Bru

Avui, a les 19:30 h. a la sala l'Abadia, conferència "Camins de pedra, un projecte que va més enllà de l'esport", per Òscar Balsells Sales.
Organitza: Club Ciclista Arbeca.



Divendres, 8 de març
A les 17:30 h. a la biblioteca l'Atlàntida, Hora del conte, a càrrec de Genera Feminismes.

A les 19:30 h. al Celler Vinya Vilars, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica "Amic i desamic et dic encara", de l'artista arbequina Amanda Tirado.
L'exposició fotogràfica està basada amb el poemari "Bruixa de dol" de Maria Mercè Marçal.

Durant la inauguració es comptarà amb l'acompanyament musical dels grallers La Revolta.



Diumenge, 10 de març a les 12:30 h. a l'Abadia, Vermut literari amb la presentació del llibre "Les dones del lli" amb la seva autora Margarida Aritzeta.



A les 18 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Mentre siguis tu".
Entrades anticipades a 5 € la general i 4 € la reduïda.
Entrades a taquilla a 6 € la general i 5 € la reduïda.



Any: 2023

Durada: 72 min.

Versió CAT

Gènere: Documental | Malaltia. Alzheimer

Sinopsi: Després de 50 anys a teatre, cinema i televisió, Carme Elias és diagnosticada d'Alzheimer. Amb Claudia Pinto, directora i amiga, decideix plasmar el seu últim viatge conscient. Els personatges que la Carme ha interpretat l'acompanyen en aquest tràngol, mentre les fronteres entre ficció i realitat s'esvaeixen. "Mentre siguis tu" és un joc de miralls constant, un pacte d'amor i amistat.

Premis:

    2023: Premis Goya (Espanya): Millor documental.

    2023: Premis Gaudí (Acadèmia del Cinema Català): Millor documental.

    2023: Premis Feroç: Nominada a Feroç Arrebato de no ficció (Premi Especial).



Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/  o bé presencialment a taquilla el dia de l'esdeveniment.

__________________________________________

L'AFA de l'escola Albirka i l'AFA de la llar d'infants Sant Jaume, us conviden a la festa de fi de temporada de l'Arbeca Xics; aquest diumenge a les 17h de la tarda a la Sala del Centro. No hi falteu!


__________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis, que el proper diumenge dia 10 de març es celebrarà la Assemblea General Ordinària a les 18:30 h. com a primera convocatòria i a les 19 h. com a segona.
Us demanem la màxima assistència i puntualitat.
___________________________________________

Preinscripcions del curs 2024-25 d'educació infantil
Període: del 6 al 20 de març
Educació infantil. De 3 a 6 anys
Educació primària. De 6 a 12 anys (només alumnes nous a l'escola)
 
Enllaç a la pàgina preinscripció:
 
___________________________________________


Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€ et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal un pot de tomata fregida Solís. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un pot de tomata fregida Solís. I aprofita les ofertes 3x2, agafa’n 3 i paga’n només 2. T’esperem a Plusfresc d’Arbeca.

___________________________________________






___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.