AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de març de 2024

25/03/2024

L'Ajuntament informa que està obert el període de consulta i d'al·legacions sobre el cens electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Qui vulgui consultar-lo, pot passar per les oficines municipals en horari d'atenció al públic fins el proper dimecres, 27 de març.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que el dimecres, 27 de març, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins demà a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el demà al vespre-nit.

__________________________________________

Actes de la Primavera Cultural
8è Memorial Mossèn Anton Brú


Dissabte, 30 de març a les 9 h., caminada "Descobrint les Teixeres", organitzada per l'Associació Amics de Vilars.
Punt de sortida: Supermercat Spar.
Cal portar l'esmorzar, l'Associació Amics de Vilars posa el beure.

__________________________________________

El grup de colònies Arbeca comunica a tothom qui estigui interessat a apuntar-se a les colònies d'aquest estiu; que podeu fer les preinscripcions des de l'1 al 5 d'abril. Trobareu tota la informació a la web del grup de colònies Arbeca en aquest link i també a la biblioteca l'Atlàntida on podreu recollir tota la documentació en format paper. Per més informació, envieu un correu electrònic a: [email protected]

__________________________________________

El projecte "Lleida, terra de dones transformadores" arriba a la comarca de les Garrigues.

La delegació del Govern de la Generalitat a Lleida fa una crida a totes les dones de la comarca que vulguin documentar la seva història de vida i visibilitzar la feina que fan.

Totes aquelles dones que hi vulguin participar es poden posar en contacte amb el departament d'Igualtat i Feminismes enviant un missatge a [email protected]

L'acte institucional es farà el proper dimecres dia 3 d’abril a Arbeca a partir de les 9:30h.

Trobareu més informació sobre el projecte a : https://donestransformadores.cat/

__________________________________________

S'obre el termini fins el 9 d’abril perquè l’estudiantat universitari pugui presentar la seva candidatura (fins a 3 màxim) en alguna de les més de 200 ofertes de pràctiques en empreses i entitats de les comarques rurals Leader de Catalunya.

Les ofertes es poden consultar a: https://www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques-2024/ 

La informació i el procediment de presentació de les candidatures per l’estudiantat és accessible a: https://www.odisseujove.cat/practicum/

Recordem els requisits de participació per l’estudiantat:

  • Matrícula en estudis oficials de grau o màsterd’una universitat inclosa dins del sistema universitari de Catalunya
  • En el cas d’estudiants de grau, cal haver superatun mínim del 50% dels crèdits en el moment de presentar la candidatura.
  • No haver tingut relació laboral contractual prèvia amb l’empresa i/o institució que ofereix les pràctiques, excepte en aquells casos en què l’experiència laboral prèvia hagi estat per fer tasques totalment diferents de les que es realitzaran a les pràctiques.

(L’estudiant també ha de complir els requisits específics que l’empresa i/o institució ofertant especifiqui a l’oferta de pràctiques a la qual vol presentar candidatura, així com els requeriments que fixi la seva universitat en matèria de pràctiques).



___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.