Ajuntament d'Arbeca
18 de juny de 2018
max: 32°C
min: 14°C


Pregó municipal mida del text -a +a

Dilluns, 18 de juny de 2018

 

L’Ajuntament us fa saber que avui s’obren les Piscines Municipals; durant aquesta setmana i fins el divendres, l’horari de bany serà  de 4 a 8 de la tarda i l’entrada a les piscines serà gratuïta, a partir del dissabte dia 23, s’haurà d’utilitzar el servei d’entrades o tiquets.

BON ESTIU A TOTS!

........................................................................................................................................................................

 

Us informem dels actes de la Revetlla de Sant Joan.

 

Aquest dissabte 23 de juny a partir de les 8 de la tarda i a la Plaça del Toll podreu ballar Sardanes, rebre la Flama del Canigó amb l’acompanyament dels Grallers La Revolta d’Arbeca , llegirem el Manifest d’aquest any , i després de sopar ballarem amb el grup IRIS.

 

El sopar  a base d’entrepans , valdrà 8 € els de llonganissa i 6 € els de pernil o formatge , més el beure i el cafè.

 

La Coca i la Mistela seran per a tothom que sigui a la Revetlla

 

A partir d’avui i fins el proper dijous dia 21 podreu passar per la Biblioteca Municipal a fer la compra dels tiquets i reservar la taula.

Tingueu en compte que a partir del dijous  ja no es despatxaran tiquets,. El dia de la Revetlla tampoc en trobareu.

 

No us descuideu.

.........................................................................................................................................................

L’Associació de Dones informa que el dia 7 de juliol es celebrarà la 12ª Trobada, “Les Garrigues en Femení”  a Castelldans i des de l’Associació farem un autocar per anar-hi.

Totes les persones, dones i homes, que hi vulguin assistir poden passar a apuntar-se pel Casal de la Gent Gran els dies 22 i 23 de 6 a 8 de la tarda; dues noies de l’Associació us esperaran per poder-vos informar degudament.

El preu del dinar és de 15,50€. El viatge en autocar és gratuït per les sòcies i per les persones que no ho siguin el preu és de 5€.

Tingueu en compte que només podrà apuntar-se els dies 22 i 23.

.........................................................................................................................................................

L’Associació de Dones l’Olivera realitzarà 5 noves sessions de manteniment amb base de ritmes llatins.

Començarà el proper dimarts 26 de juny; les properes classes es faran els dilluns.

L’horari de 2/4 de 10 a 2/4 d’11 del vespre i el lloc serà  a la pista del Centre Cultural Municipal, davant del Casal de la Gent Gran.

Podeu apuntar-vos a la Biblioteca  fins el divendres 22 de juny.

El preu de les 5 sessions és de 8€ per les sòcies i 10 € per les persones que no ho siguin.

Aquest taller és obert a dones, homes, adolescents i infants.

Posem-nos en forma ballant!

................................................................................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits