Ajuntament d'Arbeca
23 de gener de 2019
max: 7°C
min: 2°C


Notícies mida del text -a +a

XLIII CROS D'ARBECA MEMORIAL RAMON BELLMUNT 15 de gener de 2019


XLIII CROS D'ARBECA MEMORIAL RAMON BELLMUNT

El Club Joventut Atlètica d'Arbeca juntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues, el CEIP Albirka i la seva AMPA i l a Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d'Arbeca organitzen el XLIII Cros d'Arbeca Memorial Ramon Bellmunt 2018, prova de la fase comarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 18-19.

Aquesta prova es realitzarà el diumenge 27 de gener , i com cada any el circuït serà al voltant  del Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, començarà a les 10 del matí i es preveu que finalitzi a les 2 del migdia.

Us convidem a donar suport a l’Organització d’aquest Cros, afegint-vos al públic que es reunirà a les “Pistes” per donar suport als nostres joves atletes, preveient una participació de més de 500 corredors de totes les categories .

Bases i Inscripcions:

http://crosarbeca.blogspot.com.es


Marc Artigau i Queralt, guanya el 51è Premi Josep Pla 7 de gener de 2019
Marc Artigau i Queralt, ( de Cal Miquel de la maina), un arbequí de Barcelona, s'ha endut aquest passat diumenge el 51è Premi JOSEP PLA amb la novel·la "La vigília".
El premi s'ha donat a conèixer en la tradicional vetllada literària de Reis.

El Marc , ha manifestat en rebre el guardó la contradicció que viu de sentir l'alegria de guanyar el premii, al mateix temps,"tristesa i ràbia de viure en un país on hi ha presos polítics i el govern legítim de la generalitat està exiliat". l'escriptor ha augurat que en el futur, "quan recordem aquests anys sentirem molta vergonya del que estem passant". " la diferència entre la ficció i la realitat és que la ficció la podem reescriure , però la realitat no la podrem".

LA VIGÍLIA, l'obra del Marc, narra la història del Raimon, un noi que escriu contes per la ràdio,- com el mateix autor - i que un dia rep l'encàrrec d'una senyora gran que li demana que escrigui la seva biografia. A partir d'aquest moment, el Raimon intentarà esbrinar què hi ha darrera d'una oferta que no sembla gens innocent.

ARBECA consegueix limitar l'accès rodat a l'escola 3 de gener de 2019
Dos mesos després de l’inici de la limitació del trànsit rodat als accessos a l’escola d’Arbeca, el consistori valora positivament la iniciativa ja que ha permès acabar amb les aglomeracions que es produïen en aquesta zona.

L’alcalde, Joan Simó, va apuntar que amb la instal·lació de les pilones que eviten el pas de vehicles a tot el costat nord-oest del centre s’ha acabat també l’acumulació de vehicles durant les hores d’entrada i sortida de l’escola. “La iniciativa ha funcionat molt bé i només es permet pujar a l’escola per un dels costats del turó en el qual es troba el centre”. Ara només es pot accedir amb vehicle fins a la plaça del Mercat i carrer Castell i es tanca l’accés des de les escales del Pati Petit fins a les de l’Edifici Nou en direcció a l’entrada habitual del col·legi.

No obstant, Simó va assenyalar que per als serveis de manteniment i altres que siguin puntuals del col·legi com pot ser el del menjador escolar es permet l’accés des de tots els punts.

Els alumnes que tenen alguna impossibilitat física ho han de comunicar al centre. X-NONE
Pessebres guanyadors NADAL 2018 27 de desembre de 2018
Aquest any s'han presentat a concurs 9 famílies que han volgut compartir amb nosaltres el seu treball i il·lusió.

La recreació d'un pessebre no és només, cosa d'infants,  si no que grans i petits s'uneixen per recrear un moment de la història i es fa com un joc participatiu on la imaginació de cada component de l'equip creatiu pot fer volar la imaginació tant com li plagui, fins al punt de poder utilitzar tota mena d'elements, que sobrepassen el temps, i la tradicional figura deixa de ser un element clau en la confecció del paisatge de Betlem.

El jurat ha gaudit dels treballa de tots els pessebristes però s'ha vist obligat a elegir-ne tres, encara que podien ser ben bé tots 9 els guanyadors. 

Els tres guanyadors d'aquest any, per la seva originalitat, treball i imaginació , han estat.

Família TORRES BARÓ
Veïns del Carrer SANT BARTOMEU.
CONXITA de Cal SÒCIO
CONCURS DE PESSEBRES FAMILIARS 2018 4 de desembre de 2018
S'atansen les festes nadalenques, i un any més la Regiduria de Cultura , convoca a tots els arbequins a participar del tradicional Concurs de Pessebres amb una única categoria.

Les Festes del Nadal són Famiiars per tradició , per tant és un moment propici per compartir, totes les generacions que comparteixen la llar, una activitat tant nostrada com és la construcció del Pessebre.

El Jurat d'aquesta edició  passarà a valorar el treball de les famílies durant els dies de festa, podeu fer les inscripcions a les Oficines de l'Ajuntament, a partir del dilluns 10 de desembre fins al dia 20 com a últim dia, de 9 del matí a 2 del migdia.
 
Fi del Rector Mn. Manel Borges 30 de novembre de 2018

Avui, 30 de novembre, l’Alcaldia ha rebut la visita de Mn. Manel Borges Anguera, Rector fins ara de la Parròquia St. Jaume d’Arbeca.

Mn. Manel s’acomiada del poble que ha regentat els darrers 10 anys i que han estat força fructífers tant per la Parròquia com per a l’Administració Municipal.

En l’acte formal de comiat, Mn. Manel ha entregat una carta a l’Alcalde agraint el tracte i la predisposició de l’Ajuntament i, també, felicitant-se per haver arribar a l’acord de cessió del Teatre de l’Abadia, tot esperant i pregant per iniciar el més aviat possible les obres de remodelació i adequació.

L’Alcalde li ha ratificat els desitjos encoratjant-lo a continuar la seva tasca com a coadjuvant a la Parròquia de St. Joan de Valls.


Voluntàries d'Arbeca per al Gran Recapte d'aliments 30 de novembre de 2018
Voluntàries d’Arbeca han col·laborat, un any més, en la recollida d’aliments del Gran recapte, acudint al centre Condis de les Borges Blanques.
Decoració de Nadal a l'Escola Bressol 30 de novembre de 2018
L’Escola Bressol Municipal St. Jaume d’Arbeca es prepara per rebre el Nadal tot guarnint les seves dependències, amb una gran implicació dels nens i nenes i de les senyoretes docents.
Ofertes de treball 29 de novembre de 2018

Recepcionista per cap de setmana (alterns) (certifica de risc d'exclusió social i/o discapacitat) (Ref. 5692)

Oferta donada d'alta 22/11/2018
Lloc de treball ALMACELLES
Places 1
Entitat gestora Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta 
Atenció a la recepció del CET del Pla d'Almacelles. Imprescindible permís de conduir i vehicle. 

 

 

Educador/a Social per a pisos de joves ex tutelats (Ref. 5693)
Oferta donada d'alta 22/11/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places 1
Entitat gestora Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta 
Educador/a Social per a pisos de joves ex tutelats

 


 

Tècnic/a informàtic de sistemes amb CFGM/CFGS (Ref. 5690)

Oferta donada d'alta: 22/11/2018
Lloc de treball: LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta: 
Instal•lació de xarxes, racks, servidors, hostings, software de gestió i atenció telefònica. Es necessari tenir FPI/CFGM o FPII/ CFGS en informàtica. Es requereix ganes d'aprendre i treballar, facilitat en la resolució de problemes i dots de gent. S'ofereix formació.

 


 

Administratiu/va comptable a Bell-lloc (Ref. 5695)

Oferta donada d'alta: 22/11/2018
Lloc de treball: BELL-LLOC D'URGELL
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta: 
Mitja jornada matí­: De dilluns a divendres

 


 

Muntadors/es d'aïllament tèrmic i calorifugat per a Binèfar (Ref. 5688)

Oferta donada d'alta 22/11/2018
Lloc de treball BINEFAR
Places: 10
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:     Treballs d'oficial de muntatge d'aïllament tèrmic i calorifugat en tuberíes en planta industrial i taller. 

 


 

Tècnic/a d'orientació laboral per a portar projectes de l'entitat dirigits a joves. (Ref. 5686)

Oferta donada d'alta 22/11/2018
Lloc de treball BALAGUER
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta: Orientació laboral i intermediació laboral.Formació en competències transversals amb joves de 16 a 29 anys. Prospecció i contacte amb empreses.Formació requerida: Psicologia, Psicopedagogia, Pedagogia, Educació social, Treball social i integració social. Es requereix experiència d'un any en orientació i intermediació laboral

 


 

Electricista (Ref. 5687)

Oferta donada d'alta 22/11/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places: 2
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta: 
Instal·lació i manteniment d'instal·lacions elèctriques en vivendes i empreses. Muntatge de cuadres elèctrics, cablejat d'instal·lacions, instal·lacions fotovoltaiques... Incorporació immediata.

 


 

Oficial 2ª amb experiència en electricitat i lampisteria (Ref. 5702)

Oferta donada d'alta 23/11/2018
Lloc de treball     LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta: 
Oficial 2ª amb experiència en electricitat i lampisteria

 


 

Taxista (Ref. 5710)

Oferta donada d'alta 27/11/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places: 2
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:     Conducció del taxi per la zona de Lleida i rodalies. Es valorarà: experiència com a conductor, repartidor o tasques similars, experiència i coneixement dels carrers de Lleida.Preferiblement amb certificat de discapacitat

 


 

Gerocultor/a (oferta programa 30 plus) (Ref. 5713)

Oferta donada d'alta 27/11/2018
Lloc de treball BENAVENT DE SEGRIA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:   
Empresa que gestiona una residencia per la tercera edat necessita incorporar un gerocultor/a. Les seves funcions seran ajudar a les persones amb dependència a realitzar les funcions de la seva vida diària (neteja personal, alimentació, ...)

 


 

Auxiliar a domicilis (Ref. 5712)

Oferta donada d'alta 27/11/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:   
Auxiliar a domicilis:  Neteja a la llar , planxar, fer menjar i atenció personal.  Incorporació immediata 

 


 

Monitors/es de menjador (Ref. 5707)

Oferta donada d'alta 27/11/2018
Lloc de treball RAIMAT
Places: 5
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:      Monitors/es de menjador amb experiència en lleure. Es requereix tenir títol de monitor/a de lleure. Funcions: Educar a l'estona de menjador i en el lleure.Treballar hàbits, normes de convivència i actituds envers el menjar. Organització del menjador (pautes de conducta, control d'àpats, etc...). Dinamització i seguiment d'un grup d'infants

 


 

Persona polivalent amb perfil administratiu i nocions d'electricitat. (Ref. 5708)

Oferta donada d'alta 27/11/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:   
Persona polivalent per realitzar tasques administratives i poder tocar recanvis i donar un cop de mà al taller

 


 

Personal de neteja i ajudant assistèncial ( Fem Ocupació per a joves) (Ref. 5714)

Oferta donada d'alta 27/11/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places: 2
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:   
Es necessita personal de neteja per a empresa assistencial, persona responsable i compromesa

 


 

Mecànic/a especialista en Electricitat de vehicles industrials per flota d'autocars (Ref. 5422)

Oferta donada d'alta 13/09/2018
Lloc de treball LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:   
Reparació i manteniment del sistema electrònic dels vehicles, referent a: Sistema de generació i emmagatzematge. Sistema d'encès. Sistema d'arrencada. Sistema d'il·luminació. Instruments de control. Coneixements d'electricitat d'automòbils i vehicles industrials. En el cas de no tenir la formació es imprescindible tenir experiència.


Projecte Respira 29 de novembre de 2018
A la nostra vila, hem instal·lat 7 desennuegadors, amb les seves corresponents variants segons el cas (bebè, infantil i adult) en edificis municipals. Es poden trobar:

Per adults: Casal de la Gent Gran, Consultori i Escoles.
Per infants: Consultori i Escoles.
Per a bebès: Consultori i Escola Bressol.

Havent-se realitzat una jornada de formació per a cada responsable dels centres.
Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits