Ajuntament d'Arbeca
14 de desembre de 2017
max: 8°C
min: 1°C


Notícies mida del text -a +a

Curs de Conductor de Plataformes 13 de desembre de 2017

L’Oficina Jove de Les Garrigues, organitza un curs per a conductors de Plataformes Elevadores.

Cal tenir més de 18 anys; l’Ajuntament subvencionarà el 50% del curs quan s’hagi realitzat.

El curs es farà en dues sessions,  la primera serà TEÒRICA el divendres 15 de desembre , a la Sala Màrius Torres  de 19:00 a 21:00 hores.

La sessió pràctica es farà el dissabte dia 16 de 09:00 a 14:00 hores

Podeu reservar la vostra plaça i demanar-ne la informació que us calgui trucant al telèfon: 973 14 34 47.SIGNAT EL CONVENI ENTRE LA PARRÒQUIA I L'AJUNTAMENT 7 de desembre de 2017
Avui s'ha formalitzat a l'ajuntament la signatura del conveni entre la parròquia Sant Jaume I i l'ajuntament de la vila d'Arbeca, per la cessió de la sala-teatre de l'abadia.
aquest conveni tindrà una vigència de 15 anys, la cessió es realitza de forma gratuïta, tot i això l'ajuntament realitzarà les inversions necessàries per a mentenir la sala  i per a suprimir les barreres arquitectòniques, canviar l'enllumenat, adaptar el local a requeriments inífugs, construir nous wc i adaptar la sala de reunions de la primera planta a un ús de vestidor.

Comencen els actes de LA MARATÓ 4 de desembre de 2017
L'Escola de Dansa d'Arbeca de la Vicky Rodríguez , va donar el tret de sortida dels actes per La Marató de TVE3.

Aquest diumenge va omplir la sala de l'Abadia per fer un concert petit de dansa, en el que hi van participar tots els alumnes.tots els diners recollits a l'entrada es destinen a ajudar a l'estudi per la erradicació de les malalties infeccioses; que malgrat  els avenços de la medecina continuen provocant molts morts

GRAN RECAPTE 1 de desembre de 2017
En atansar-se les festes del Nadal , cada any es fa una recollida d'aliments per ajudar a les persones amb menys mitjans;

Per tal que tot funcioni, i animar a la gent a fer les seves aportacions cal que molts voluntaris participin en la tasca de recollida a les grans superfícies. Arbeca disposa de mitjans personals i suficient voluntariat per poder participar en aquestes tasques. Aquest any han estat 22 arbequins i arbequines solidàries en participar i han estat les representants de la nostra vila en aquesta activitat, tot col·laborant, en els diferents punts de recollida.
Ara ens toca a la resta, també col·laborant aportant el nostre granet de sorra i entregant aliments.

Gràcies per la vostra tasca i per molts anys!!

FIRA DE SANTA CATERINA 23 de novembre de 2017
Al bell mig de la tardor Arbeca celebra la seva Festa Major d'Hivern.

A redós de la seva patrona Santa Caterina , i amb més de 500 anys d'antiguitat, els arbequins preparen la seva XXXIV FIRA DE SANTA CATERINA, amb aquest trobada d'amics parents, artesans i  firaires, pretenen recobrar l'esperit de les fires dels nostres avantpassats, i es preparen entrar a l'hivern.

La programació d'aquest tres dies justos, és ben variada i oberta a tots els gustos i edats; amb ells es pretén que tots els arbequins i amics que ens acompanyaran, gaudeixin amb  els cinc sentits , i si pot ser, per una estona descansar del dia a dia i disfrutar  de totes i cadascuna de les ofertes que les Regidories de Cultura i Festes del nostre Ajuntament han treballat per omplir el programa.

Consulteu-lo , de moment en el document que adjuntem:

25 de novembr. Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones 23 de novembre de 2017

El 25 de novembre , commemorem  el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, i encara ens cal continuar  denunciant i recordant allò que hauria de ser una obvietat. I ho farem les vegades que calgui.

No és una queixa.

No és un caprici.

Estem reivindicant els nostres drets fonamentals. La violència masclista no és un problema de les dones. És un problema de tothom, tots i totes. I no són casos aïllats ni inevitables. Les dades són alarmants i només com a societat podem erradicar-la.


Només nosaltres podem decidir com volem viure i la dona que volem ser.

Llegiu el Manifest.


Els Governants els han oblidat. Nosaltres NO 23 de novembre de 2017
L'ONG Lleida pels refugiats ha rebut la primera remesa de roba d'hivern, recollida a Arbeca,  per als refugiats dels camps d'Europa.

L'organització d'aquesta recollida ha quedat gratament sorpresa de la resposta que els arbequins han fet a la crida de l'Ajuntament i felicita la iniciativa i el suport de tota la vila.

El termini de recollida acaba demà divendres i a la Casa de la Vila continuen arribant donacions; això demostra que la sensibilització funciona i més quan només se'ns demana que donem el que ens sobra o no necessitem.

L'Ajuntament vol agrair a tots els arbequins la resposta espectacular que s'ha fet a la crida.

Seguretat, Salut i Prevenció de Riscos 22 de novembre de 2017

Aigües SEGARRA GARRIGUES, informa a tots els veïns propietaris de finques  afectades per el Projecte d’Obra de Concentració Parcel·lària.Termes Municipals d'Arbeca, Els Omellons, i la Floresta. , dels aspectes que cal tenir en compte en temes de Seguretat i Salut laboral:

.- Queda prohibit l’accés a l’obra del personal no autoritzat.

.- Queda prohibit accedir a les zones de treball , així com evitar tant com sigui possible la circulació de vehicles per les zones afectades.

.- Tots els vehicles i persones que circulin per aquesta zona cal que compleixin les senyals de seguretat.

.- No està permesa la modificació i/o moviment d’elements d’abalisament i senyalització propis de l’obra.

 

En cas que els propietaris tinguin  necessitat de fer canvis o en vulguin més informació poden trucar al telèfon 973 50 20 20.

Preguem disculpes per totes les molèsties que us puguem ocasionar.


AMICS DE VILARS: Patrimoni de proximitat 21 de novembre de 2017
l'Associació Amics de Vilars, seguint amb la seva intenció de facilitar el coneixement del nostre patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Històric més proper, ha realitzat durant tot aquest any 2017 , diferents sortides per tal d'aconseguir aquesta fita.

La darrera sortida ens ha atansat fins a la Vila Romana del Romeral situat a la veïna població d'ALBESA i també hem pogut viatjar en el temps a través de l'Església de SANTA MARIA, i de la muralla que guardava la població de Balaguer  en temps del Castell Formós.

Les dues visites han estat guiades per persones coneixedores del procés de consolidació i condicionament d'aquest monuments propers, per tal que en poguéssim gaudir en tot el seu esplendor.

 CAMPANYA DE RECOLLIDA 14 de novembre de 2017
L’Ajuntament  d'Arbeca  s’ha adherit a la Campanya que ha iniciat l'Associació LLEIDA PELS REFUGIATS, de recollida de roba per les persones, que estant vivint en camps d'Europa i no disposen de cap mena de condició per combatre el fred.

Per aquest motiu, us demanem que feu donacions de roba d’home, anoraks, Polars, sabates , jerseis , mitjons i roba interior.

El lloc de recollida és a l’Ajuntament d’Arbeca en horari d’oficina.

Aquest material es recollirà fins el dia 24 de novembre.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.


Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits