Ajuntament d'Arbeca
12 de desembre de 2019
max: 13°C
min: 9°C


Notícies mida del text -a +a

Cursos subvencionats del SOC 12 de desembre de 2019
El centre de formació ocupacional GRUPSERVIESPORT de Lleida, realitza cursos de formació subvencionada al 100% del SOC per aturats, de socorrisme en instal·lacions aquàtiques i condicionament físic en sala d'entrenament polivalent.

CURSOS SUBVENCIONATS A LLEIDA

NIVELL 2 (ESO o equivalent però poden realitzar la prova de nivell del SOC)

Curs: [AFDP0109_CEN] Socorrisme en espais instal·lacions aquàtiques

Places disponibles: 20

Data prevista d'inici: 16/12/2019

Data previstade fi: 01/03/2020

Horari: de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00 h. i algun dissabte de 9:00 a 15:00 h.

Públic objectiu: Alumnes de col·lectiu prioritari, alumnes de renda garantida, alumnes de garantia juvenil, un perfil d'alumne esportiu de 18 a 45 anys.

CURSOS SUBVENCIONATS LLEIDA

NIVELL 3 (BATXILLERAT o equivalent però podem realitzar la prova de nivell del SOC)

Curs: [AFDA0210_CEN] Condicionament Físic en sala d'entrenament polivalent

Places disponibles: 20

Data prevista d'inici: 18/12/2019

Data prevista de fi: 17/04/2020

Horari: de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00 h. i algun dissabte de 09:00 a 15:00 h.

Públic objectiu: Alumnes de col·lectiu prioritari, alumnes de renda garantida, alumnes de garantia juvenil, un perfil d'alumne esportiu de 18 a 45 anys.


Els interessats poden trucar al 977 211 558, ext. 3 o fer la inscripció a través de la pàgina del SOC o a la web www.espaiserviesport.cat/

Concurs de pessebres 2019 5 de desembre de 2019
Publicació de les bases del concurs de pessebres 2019, en la modalitat única de pessebres familiars, on tots els veïns i totes les veïnes del poble hi poden participar.

Les inscripcions es faran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins al 20 de desembre, de 10 a 14 hores o bé per seu electrònica a www.arbeca.cat.

I SIMPÒSIUM DE L'OLIVA ARBEQUINA 17 de novembre de 2019
INSCRIU·TE A: https:cutt.ly/feDvpbf  o
promocioeconomica@arbeca.ddl.net

Les places són limitades i es prioritzarà per estricte ordre d’inscripció. El fet de realitzar la inscripció no garanteix l’acceptació automàtica, s’ha d’esperar a rebre confirmació per part de l’organització. La data límit per inscriure’s és el 22/11/2019.
FORTALESA DE VILARS TANCADA FINS A NOU AVÍS 17 de novembre de 2019
Us recordem que a conseqüència de les pluges del passat mes La Fortalesa de Vilars segueix tancada fins a nou avís.
Estem treballant per tornar a obrir les seves portes el més aviat possible.Disculpin les molèsties.
XERRADA DE COM L'ESPORT SOBREPOSA EL CÀNCER 5 de setembre de 2019
Dissabte, 7 de setembre el Club Ciclista organitza una xerrada amb Mar Hdez Plana, on explicarà la seva experiència pel pas de dos diagnòstics de càncer de mama i de com ella ha sabut sobreposar-se a través de l'esport i en concret, de la bicicleta.

Vindrà acompanyada d'Hermínia Garcia, fisioterapeuta de l'AECC Barcelona, on porten a terme el Programa d'activitat física i nutrició per a persones amb càncer.

Agència de col·locació TALMA 9 de juliol de 2019

L'agència de col·locació TALMA, actualment tenen diverses ofertes de treball dins el territori i volen fer difusió per tal que tothom les pugui conèixer i aquells que estiguin interessats es puguin inscriure. Aquest és l’enllaç on es poden veure totes les ofertes: https://talma.portalemp.com/

 

Aquest servei de l’agència de col·locació és totalment gratuït, tant per a persones que estiguin buscant feina, com per a empreses que vulguin publicar alguna necessitat. L’objectiu és donar una eina que pugui garantir i apostar per la publicació i contractació de persones del territori.
L'ARBEQUINA SARA ESQUÉ BOLDÚ, PRIMERA DOCTORADA EN INFERMERIA DEL PAÍS D'ANDORRA! 21 de juny de 2019

Aquest dimarts 18 de juny del 2019 ha tingut lloc a la Universitat d’Andorra (UdA) la lectura de la tesi doctoral titulada “Desenvolupament de les actituds en els estudiants d’infermeria durant les estades formatives clíniques a través de la pràctica reflexiva” defensada per Sara Esqué Boldú i codirigida per Mercè Gisbert i Mar Lleixà.

El tribunal ha estat format per Alexandra Saz (Universitat d’Andorra), Anna Ramió (Universitat de Barcelona), José Luis Lázaro (Universitat Rovira i Virgili), Judith Roca (Universitat de Lleida) i Maria Teresa Lluch (Universitat de Barcelona). La tesi ha obtingut la màxima qualificació, excel·lent cum laude, per unanimitat del tribunal.

L’objectiu de la investigació ha estat dissenyar una estratègia formativa per a la millora de les actituds de responsabilitat, d’autoavaluació i autocrítica, i d’ètica professional durant les estades formatives clíniques dels estudiants d’infermeria de l’UdA. La nova doctora, Sara Esqué, és professora a la Universitat d’Andorra i actualment n’és la cap de l’Escola d’Infermeria.

Aquesta ha estat l’onzena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra i la primera de l’àmbit de la infermeria.


AQUAGYM a la Piscina 20 de juny de 2019
Un any més, en arribar l'estiu, comencen les activitats relacionades amb l'aigua i les piscines.

El Consell Esportiu de les Garrigues , obre el plaç d'inscripcions per poder participar als tallers d'AQUAGYM, que s'organitzen a les piscines municipals d'Arbeca.
Aquesta activitat és oberta a dones, homes i joves.

Durant 8 setmanes podreu posar-vos en forma assistint a les classes que es realitzaran de dilluns a divendres i de 5 a 6 de la tarda.

Podreu informar-vos a les piscines o consultar el cartell que us adjuntem.

Final de temporada del Club d'Atletisme 10 de juny de 2019
Aquesta setmana passada va celebrar-se la festa de final de temporada del Club d'Atletisme d'Arbeca, amb la participació de tots els atletes i la presència de l'Alcalde Joan Simó i els Tinents d'Alcalde Xavier Perelló i l'Atleta  Bea Miret Aiguadé.

El consistori Municipal va aprofitar aquesta ocasió per retre un reconeixement públic a tots els nois i noies i als seus preparadors que amb el seu treball i esforç porten el nom d'Arbeca i l'esport  d'aquesta vila arreu de l'estat.

Comença el temps de vacances i tots ells tindran un descans ben merescut, preparant-se per una nova temporada en que segurament tornaran a fer molts podis i  a lluir medalles.

Per molts anys més Joventut Atlètica d'Arbeca.  Sempre endavant!!!! 


L'Arbequina que ve d'Arbeca 3 de juny de 2019

Els nostres esportistes continuen portant el nom d’Arbeca per allí on passen. Aquesta vegada ha estat Sant Cugat del Vallés qui ha pogut veure que l’Arbequina... ve d’Arbeca

 

El cap de setmana passat,  la nostra pluscampiona BEATRIU MIRET AIGUADÉ, ha tornat a pujar al podi dels guanyadors aconseguint :

El Campionat de Catalunya en Salt d’Alçada Femení en la categoria de més de 45 anys.

El Subcampionat de Catalunya de Salt de Llargada de la mateixa categoria.

El Campionat de Catalunya de Relleus 4 X 100 , categoria femenina de més de 40 anys.    

 

Celebrem la voluntat dels nostres atletes i felicitem especialment a la Beatriu encoratjant-la a continuar portant Arbeca per tot el territori amb el seu esforç, aconseguint un resultat de feina ben feta.

 

 
Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits