Ajuntament d'Arbeca
20 de febrer de 2019
max: 13°C
min: 3°C


Notícies mida del text -a +a

Més medalles per l'Atletisme Arbequí 19 de febrer de 2019
Aquest passat diumenge, 17 de febrer, es va celebrar a Sabadell el 23è Campionat de Catalunya d’Atletisme Màsters en pista coberta.

L’Atleta i regidora d’Arbeca, BEATRIU MIRET, va quedar subcampiona de Catalunya de salt d’alçada i medalla de bronze en longitud.

Havent-se classificat , la Beatriu, per anar al Campionat Estatal de Pista Coberta, serà a  Sagunto els proper dies 8, 9 i 10 de març de 2019,  per poder pujar el nom d'Arbeca, una vegada més al podi dels vencedors.

L'esport d'Arbeca és congratula de veure que l'esforç i tenacitat dels nostres atletes és veu recompensada. Per molts anys Beatriu!

Curs de Socorrisme Aquàtic 13 de febrer de 2019
Des del Consell Esportiu de les Garrigues, es realitza un curs gratuït de formació en Socorrisme Aquàtic, a través del SOC i amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Camp.
El curs es realitza al municipi de l'Hospitalet de l'Infant, en jornada partida de dilluns a divendres.
Els interessats es poden apuntar abans del 22 de febrer, enviant un correu electrònic amb les seves dades a esports@garrigues.cat.
Per més informació i saber els requisits per accedir-hi, consulteu el document pdf adjunt.

Ofertes de treball 13 de febrer de 2019

Venedor, caixer, adminstratiu/va per centre comercial Ref.: 5970

Oferta donada d'alta: 12/02/2019
Lloc de treball: LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació
Resum de l'oferta: Venedor, caixer i administratiu/va per a centre comercial de Lleida. 
Jornada completa: tardes ( i diumenges d'obertura puntuals ). Interessats/des consultar oferta.

 

 

Auxiliars a domicili, treballadors familiars o domèstics Ref.: 5969
 

Oferta donada d'alta: 12/02/2019
Lloc de treball: LLEIDA

Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d’Ocupació

Resum de l'oferta: Auxiliars a domicili, treballadors familiars o domèstics per a tasques de suport en les activitats bàsiques de la vida diària. Mitja jornada. Interessats/des consultar oferta.

 

 

 

 

Monitor/a de persones amb discapacitat REF.: 5959

Oferta donada d'alta 11/02/2019
Lloc de treball LLEIDA

Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí
Resum de l'oferta:
Monitor/a de persones amb discapacitat. Amb formació en sociosanitari , integrador social , monitor de discapacitat o similars. Imprescindible experiència amb el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Més informació consultar oferta

 

 

Adjunt de direcció com a comptable  REF.: 5775

Oferta donada d'alta: 11/02/2019
Lloc de treball: LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació
Resum de l'oferta: Adjunt de direcció com a comptable (imprescindible experiència). Tasques de gestor/a fiscal, supervisar la comptabilitat general, analítica i financera. Més informació consultar oferta

 

 

Educador/a Referent per a Fundació Tutelar REF.: 5960

Oferta donada d'alta: 11/02/2019
Lloc de treball LLEIDA
Places: 1
Entitat gestora: Institut Municipal d'Ocupació
Resum de l'oferta: Educador/a Referent per a Fundació Tutelar per tasques d'acompanyament als tutelats en temes de compres, administratius, mèdics. Més informació consultar oferta


El Local del Jovent detrossat per joves d'Arbeca 6 de febrer de 2019

UN GRUP DE JOVES D’ARBECA ACTUEN COM A “CAFRES” I DESTROSSEN EL LOCAL QUE L’AJUNTAMENT ELS HI HAVIA RETIRAT, FEIA DOS DIES, PER MALA PRAXIS.

 

El local de l’Associació de Joves d’Arbeca que es va inaugurar l’any 2011, que disposava de lavabos, climatització i una sala de 80 m2, ha quedat totalment destruït aquesta passada nit una vegada que un grup de joves de difícil qualificació, es van assabentar que l’Ajuntament recuperava el control de les instal·lacions, atès que les mateixes ja no servien per les finalitats per les que es van concebir.

Aquest mateix matí s’ha presentat denúncia als Mossos que han aixecat acta de l’estat de les instal·lacions, facilitant els noms dels presumptes causants de la destrossa.

Cal recordar que aquesta instal·lació, llargament demana durant la primera dècada del segle va costar 52.000€, sufragats en part pel Departament de Joventut i per fons propis de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament condemnem rotundament aquest acte que demostra una mancança educacional i fins i tot mental d’alguns joves, i atès que els implicats són quasi tots  majors d’edat, s’actuarà en conseqüència. 


Comunicat de Mn. Josep M. Font Solé 6 de febrer de 2019
Davant les notícies publicades en els mitjans de comunicació vers la meva persona i d’acord amb el Sr. Arquebisbe i en bé de les parròquies on estic exercint el meu ministeri, he demanat poder ser rellevat del meu càrrec de rector de les parròquies de Sant Jaume Apòstol d’Arbeca, de Sant Martí de Sant Martí de Maldà (i església del Dolç Nom de Maria del Vilet), de Sant Jaume Apòstol de Belianes, de Santa Maria de Maldà, de Sant Jaume Apòstol de Nalec, de Sant Miquel dels Omellons i de la Transfiguració del Senyor de Rocafort de Vallbona.

 Agraeixo públicament al Sr. Arquebisbe la seva confiança dipositada en mi durant tots aquests anys. Lamento profundament aquesta situació i demano disculpes a totes les persones a les quals hagi pogut ofendre o decebre.

Mn. Josep M. Font Solé, pvre.

Tarragona, 6 de febrer de 2019

XX Campionat de Treball CEPPB 2019 de gossos PASTORS BELGUES 30 de gener de 2019
Aquest cap de setmana El Camp Municipal d'Esports d'Arbeca acull  , un any més, el Campionat  de Treball de Gossos PASTORS BELGA.
20 anys demostrant les particularitats d'aquesta excel·lent raça de gossos, demostrant amb totes les proves que ralitzaran la seva valentia, Abnegació i Fidelitat.
Començarà a les 9 del matí del divendres i acabarà a les 3 de la tarda amb la cerimònia de Clausura i l'entrega de trofeus.

Aquest event es organitzat per el Club Caní BORGESCAN amb el seu president José Luís de la Vega al capdavant i amb el suport incondicional de l'Ajuntament d'Arbeca.

Convidem  a tots els arbequins a gaudir d'aquest espectacle que farà les delícies de tots els que estimen els animals..44 Anys de Cros a Arbeca 30 de gener de 2019
La 44ena edició del Cros Vila d'Arbeca . Memorial Ramon Bellmunt, a congregat a més de 550 atletes en una prova que s'emmarcava en el programa de Jocs Esportius  Escolars de Catalunya i també era puntuable per al Circuït Escolar de Cros, Trofeu Diputació de Lleida 2018-2019.

La següent parada serà aquest proper diumenge, 3 de febrer, amb la disputa de la 37 edició del cros intercomarcal de Juneda.
L'Ajuntament recupera la CREU de SANT ROC 23 de gener de 2019

·        L’Ajuntament d’Arbeca ha recuperat, al Pla de Castellots,  la popular Creu de St. Roc, que data del segle XVIII.

U      Una creu monumental de 4 metres i mig d’alçada en total si es compta la base i la columna, ambdós de pedra, que suporten una creu llatina de ferro massís. Els extrems dels braços estan configurats per una mena de “tau” simplificada, i ornamentació d’acabat trilobulat.

        La creu havia quedat en una propietat privada, durant més de 20 anys, al haver-se modificat un camí rural. Aquesta creu era molt present entre els veïns per la seva tradició antiga que implicava un comiat del poble per a qui marxava de la Vila, atès que des de la seva ubicació es divisa tot el poble.


Nove esquenes d'ase a les entrades de la vila 23 de gener de 2019


 Continuant amb la millora als accessos al casc urbà per part de vehicles, l’Ajuntament ha construït dues esquenes d’ase més en el casc urbà de la Vila,
 
 La  finalitat de les quals, es garantir la seguretat dels vianants en les immediacions de la nova ubicació de l’Escola Municipal de Música, al c/ de Tàrrega, i l’altra en l’Av. Mollerussa, on darrerament la velocitat inadequada d’alguns vehicles feia témer per la integritat dels veïns i vianants.
XLIII CROS D'ARBECA MEMORIAL RAMON BELLMUNT 15 de gener de 2019


XLIII CROS D'ARBECA MEMORIAL RAMON BELLMUNT

El Club Joventut Atlètica d'Arbeca juntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues, el CEIP Albirka i la seva AMPA i l a Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d'Arbeca organitzen el XLIII Cros d'Arbeca Memorial Ramon Bellmunt 2018, prova de la fase comarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 18-19.

Aquesta prova es realitzarà el diumenge 27 de gener , i com cada any el circuït serà al voltant  del Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, començarà a les 10 del matí i es preveu que finalitzi a les 2 del migdia.

Us convidem a donar suport a l’Organització d’aquest Cros, afegint-vos al públic que es reunirà a les “Pistes” per donar suport als nostres joves atletes, preveient una participació de més de 500 corredors de totes les categories .

Bases i Inscripcions:

http://crosarbeca.blogspot.com.es
Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits