Ajuntament d'Arbeca
17 de gener de 2020
max: 16°C
min: 0°C


Notícies mida del text -a +a

XLV CROS D'ARBECA, MEMORIAL RAMON BELLMUNT 17 de gener de 2020
El club Joventut atlètica d'Arbeca juntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues, CEIP Albirka i la seva AMPA i la regidoria d’esports de l’Ajuntament d'Arbeca organitzen el XLV Cros d'Arbeca Memorial Ramon Bellmunt, prova de la fase comarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 19-20, el qual tindrà lloc el diumenge 26 de gener de 2020. És també una prova puntuable per al circuit escolar de cros trofeu Diputació de Lleida.
Bases Carnaval 2020 13 de gener de 2020
Bases de participació d’aquest 2020.
Concurs de pessebres 2019 5 de desembre de 2019
Publicació de les bases del concurs de pessebres 2019, en la modalitat única de pessebres familiars, on tots els veïns i totes les veïnes del poble hi poden participar.

Les inscripcions es faran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins al 20 de desembre, de 10 a 14 hores o bé per seu electrònica a www.arbeca.cat.

Agència de col·locació TALMA 9 de juliol de 2019

L'agència de col·locació TALMA, actualment tenen diverses ofertes de treball dins el territori i volen fer difusió per tal que tothom les pugui conèixer i aquells que estiguin interessats es puguin inscriure. Aquest és l’enllaç on es poden veure totes les ofertes: https://talma.portalemp.com/

 

Aquest servei de l’agència de col·locació és totalment gratuït, tant per a persones que estiguin buscant feina, com per a empreses que vulguin publicar alguna necessitat. L’objectiu és donar una eina que pugui garantir i apostar per la publicació i contractació de persones del territori.
L'ARBEQUINA SARA ESQUÉ BOLDÚ, PRIMERA DOCTORADA EN INFERMERIA DEL PAÍS D'ANDORRA! 21 de juny de 2019

Aquest dimarts 18 de juny del 2019 ha tingut lloc a la Universitat d’Andorra (UdA) la lectura de la tesi doctoral titulada “Desenvolupament de les actituds en els estudiants d’infermeria durant les estades formatives clíniques a través de la pràctica reflexiva” defensada per Sara Esqué Boldú i codirigida per Mercè Gisbert i Mar Lleixà.

El tribunal ha estat format per Alexandra Saz (Universitat d’Andorra), Anna Ramió (Universitat de Barcelona), José Luis Lázaro (Universitat Rovira i Virgili), Judith Roca (Universitat de Lleida) i Maria Teresa Lluch (Universitat de Barcelona). La tesi ha obtingut la màxima qualificació, excel·lent cum laude, per unanimitat del tribunal.

L’objectiu de la investigació ha estat dissenyar una estratègia formativa per a la millora de les actituds de responsabilitat, d’autoavaluació i autocrítica, i d’ètica professional durant les estades formatives clíniques dels estudiants d’infermeria de l’UdA. La nova doctora, Sara Esqué, és professora a la Universitat d’Andorra i actualment n’és la cap de l’Escola d’Infermeria.

Aquesta ha estat l’onzena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra i la primera de l’àmbit de la infermeria.


AQUAGYM a la Piscina 20 de juny de 2019
Un any més, en arribar l'estiu, comencen les activitats relacionades amb l'aigua i les piscines.

El Consell Esportiu de les Garrigues , obre el plaç d'inscripcions per poder participar als tallers d'AQUAGYM, que s'organitzen a les piscines municipals d'Arbeca.
Aquesta activitat és oberta a dones, homes i joves.

Durant 8 setmanes podreu posar-vos en forma assistint a les classes que es realitzaran de dilluns a divendres i de 5 a 6 de la tarda.

Podreu informar-vos a les piscines o consultar el cartell que us adjuntem.

Final de temporada del Club d'Atletisme 10 de juny de 2019
Aquesta setmana passada va celebrar-se la festa de final de temporada del Club d'Atletisme d'Arbeca, amb la participació de tots els atletes i la presència de l'Alcalde Joan Simó i els Tinents d'Alcalde Xavier Perelló i l'Atleta  Bea Miret Aiguadé.

El consistori Municipal va aprofitar aquesta ocasió per retre un reconeixement públic a tots els nois i noies i als seus preparadors que amb el seu treball i esforç porten el nom d'Arbeca i l'esport  d'aquesta vila arreu de l'estat.

Comença el temps de vacances i tots ells tindran un descans ben merescut, preparant-se per una nova temporada en que segurament tornaran a fer molts podis i  a lluir medalles.

Per molts anys més Joventut Atlètica d'Arbeca.  Sempre endavant!!!! 


L'Arbequina que ve d'Arbeca 3 de juny de 2019

Els nostres esportistes continuen portant el nom d’Arbeca per allí on passen. Aquesta vegada ha estat Sant Cugat del Vallés qui ha pogut veure que l’Arbequina... ve d’Arbeca

 

El cap de setmana passat,  la nostra pluscampiona BEATRIU MIRET AIGUADÉ, ha tornat a pujar al podi dels guanyadors aconseguint :

El Campionat de Catalunya en Salt d’Alçada Femení en la categoria de més de 45 anys.

El Subcampionat de Catalunya de Salt de Llargada de la mateixa categoria.

El Campionat de Catalunya de Relleus 4 X 100 , categoria femenina de més de 40 anys.    

 

Celebrem la voluntat dels nostres atletes i felicitem especialment a la Beatriu encoratjant-la a continuar portant Arbeca per tot el territori amb el seu esforç, aconseguint un resultat de feina ben feta.

 

 


Eleccions Municipals i al Parlament Europeu 2019 26 de maig de 2019
Realitzat l'escrutini dels vots emesos a les dues taules electorals, en aquestes eleccions Municipals i al Parlament Europeu , el resultat és el següent:

Eleccions Municipals:

ERC: 513 vots

Compromís X Arbeca : 461 vots.

Junts X Catalunya : 287 vots

Vots Nuls: 10
Vots en Blanc : 9


Eleccions al Parlament Europeu

Junts X Catalunya : 627 vots.

ERC: 364 vots

PSC : 122 vots

PP : 50 vots

Podemos : 42 vots.

Ciutadans : 10 vots.NOU PROTOCOL D'ATENCIÓ A L'USUARI 30 d'abril de 2019

CATSALUT informa que a partir d'ara,  de les 10:00 de la nit  a les 8.00 del mati, en cas d'urgència d'atenció primària s'haurà de trucar al 061.  No al telèfon del CAP de les Borges com venim fent fins ara.

 

Els professionals que us atendran valoraran la urgència, us podran enviar a casa un metge/metgessa i/o un professional d'infermeria o mobilitzaran el recurs sanitari més adequat a la vostra situació i us indicaran què heu de fer.
Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits